PERKARA YANG AKAN BUAT ANDA MEROYAN NAK PERGI PERTH

6.1.16 Suria Lekatlekit 3 Comments

PERKARA YANG AKAN BUAT ANDA MEROYAN NAK PERGI PERTH. Aku pernah tulis entri pasal Perth Australia dulu walaupun aku sendiri pun belum pernah jejak kaki kesana lagi. Almaklum la..tak berapa cukup modal lagi nak terbang jauh sampai ke Perth tapi sebab aku suka baca serba sikit pasal Perth ni so aku suka jugak share kat blog. Zaman hujung jari katanya.. satu dunia kita boleh jelajah walau hanya jelajah dengan info je. Takpe membaca tu salah satu cabang untuk cari ilmu.


Perth salah satu tempat yang banyak tempat percuma anda boleh lawati & buat aktiviti. So, Perth salah satu tempat yang jimat kos jugak la boleh di lawati tapi kalau nak pergi Perth time2 sekarang lagi jimat. Nak tau sebab apa.. Ni lah sebab yang mungkin biji mata anda terjojol keluar bila tengok >> Ini Sebab Anda Perlu Flight Ke Perth Sekarang <<

Kalau ada budget nak jugak merasa ke sana.. Nak feeling bernafas keluar asap katanya. Hahaha. Almaklum la luar negara yang pernah aku sampai cuma Thailand & singapore je. Paling jauh pun sabah.  Jauh dari tu belum ada rezeki nampaknya meninggalkan sisa kumuhan disana. Manalah tau tetiba rezeki tulis blog ni dapat sponsor satu family kesana.. merasa jugak. hahahaha

Jadi sapa2 nak taja percutian aku ke Perth boleh Pm.. manatau dua tiga hari ni dok bagi publisiti kat dato Vida tetiba dia bermurah hati nak taja aku sekeluarga ke perth ke kan.. Kena pakai baju pink pun aku sanggup katanya. Apadahal pakai baju pink kan.. hahahaha

3 comments:

  1. Hihihi...ajak PC tau kalau ada yang sudi sponser..*nampak tak tetiba PC nak menyebuk la pulakkan..maaf ye..*

    ReplyDelete
  2. satu hari nanti, memang nak pi sana gak nanti.

    ReplyDelete
  3. Murah hati Dato Vida nak taja Suria yerk ^_^ Setakat syarat pakai serba pink dari hujung tudung sampai ke hujung kasut apa salahnya. Enteng benor gamaknya!

    InsyaAllah, mudah-mudahan adalah rezeki dapat ke Perth yerk. Tak kiralah ditaja atau menaja sendiri, yang pasti semoga rezeki tu sampai suatu hari nanti ^_^

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!