PERUBAHAN WAJAH 19 ARTIS NI MUNGKIN MENGEJUTKAN ANDA

5.1.16 Suria Lekatlekit 0 Comments

PERUBAHAN WAJAH 19 ARTIS NI MUNGKIN MENGEJUTKAN ANDA. Kalau dah jadi retis ni jangankan dagu botox orang boleh detect.. Taik lalat original & taik lalat palsu pun orang boleh tahu. Tahap depa punya hafal dari hujung rambut sampai hujung kaki seseorang artis tu kadang2 di luar kotak pemikiran kita yang tak berapa obses sangat dengan retis retis ni. Orang kalau dah fanatik.. size dada pun dia boleh perasaan kecik ke besar. Dia boleh compare pulak tu dengan dulu & sekarang apatah lagi kalau setakat kat muka ni.


Nak buat macam mana golongan retis memang golongan yang sentiasa menjadi perhatian. Kalau korang jenis suka privacy elakkan jadi retis. Bila jadi retis banyak perkara yang korang tak boleh nak privacy walau korang cuba untuk privacy kan. Kot mana pun orang korek jugak nak tau. Sebab cerita artis sentiasa ada value. Kalau nak jadi artis kena bersedia.. Sebab tak mustahil kerana kefanatikkan peminat privacy anda akan di cerobohi.

Jadi blogger terpinggir macam aku pun kadang2 sibuk sangat orang nak tau rupa bentuk muka aku. Walaupun dulu aku tak private sangat la rupa seram aku ni cuma sekarang nak kata private sangat tak.. Cuma aku kurang nak upload wajah2 comel penuh misteri nusantara ni. Bukan apa.. takut nanti berebut2 pulak majalah nak tulis story pasal aku.. hahaha... Ok aku larik setempat dulu. Takut statement ni ada yang suap kaki dalam mulut. hahahaha

Aku je sapa nak kisah kan.. Melainkan mereka mereka ni yang bergelar artis terkenal seantero dunia. revolusi perubahan 19 Artis ni mungkin ramai la nak tengok >> Perubahan wajah 19 Artis Ni mungkin mengejutkan anda << Berbanding perubahan wajah muka aku sebelum & selepas guna produk bio essence. hahahaha

Dah nama pun retis ye dak.. Silap cakap kat Instagram pun boleh viral apatah lagi kalau tersilap botox kat muka. Jadi hati2 retis.. Sebab kesilapan anda yang kecil mungkin menjadio isu besar.

0 Komen Melekat:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!