PORT BULAN MADU PALING SEMPOI PENGANTIN BARU KENA TAHU

25.1.16 Suria Lekatlekit 4 Comments

PORT BULAN MADU PALING SEMPOI PENGANTIN BARU KENA TAHU. Amboi tajuk entri hipster katanya. feeling style hadek hadek bila borak. Aku pun kategori hadek hadek jugak kan kalau di ukur dari segi size.. Apa salahnya sekali sekala jadi tak sedar diri dua tiga minit. Nak ambil mood rumaja katanya.. Mana tau boleh merembeskan collagen dalam badan seterusnya menjadikan aku awet muda tahap melampau. Hahahaha


Cuti2 sekolah ni memang ramai orang suka buat acara batal air sembahyang. Walaupun cuti sempena Thaipussam aku tengok ramai jer yang kawen termasuk seorang blogger yang menggelarkan dirinya Falling Angle. Tahniah Dik.. maaf walaupun kita tak jauh mana tapi sebab asben akak kerja jadi akak tak boleh nak attend kenduri kawen awak. Next time mana tau awak tetiba buat majlis bersanding sempena anniversary ada rezeki boleh la merasa merenjis renjis awak atas pelamin yer..

Macam tu nasib seorang bini mithali. Laki takde memang tak keluar rumah la. Yelah.. selangkah kita nak keluar perlu izin suami walaupun nak ke kedai beli belacan. Takpe.. Mana2 pengantin baru yang invite aku makan kenduri tapi aku tak dapat hadir.. Akak hadiah info port2 bulan madu paling sempoi punya untuk korang. Mana tau korang suka tempat2 ni.. Nak2 lagi tempat no.9 yang di cadangkan. Yang nombor 9 tu paling special.. Mungkin jugak bulan madu anda menjadi bulan madu paling rare & dapat mengumpul pahala. Nak tau port bulan madu paling sempoi ni kat mana meh tengok kat sini >> 9 Tempat Paling Sempoi Yang Mungkin Anda & Pasangan Boleh Anda Lawati Sebelum Mati <<

Tempat - tempat tipikal macam paris.. langkawi bagai orang dok pergi honeymoon dah tak rare. Sesekali kita perlu cipta kelainan untuk kita rasai pengalaman yang lebih menarik yang mungkin tak sama dengan orang lain. Tak salah kita pilih 9 tempat ni sebagai destinasi bulan madu atau percutian kita.

4 comments:

  1. Memang kena pegi tempat yang kurang orang lawati untuk honeymoon ni kan, baru ada feel

    ReplyDelete
  2. pangkor ada, langkawi ada..kat sabah, ada beratus pulau.

    pilih je mana satu yang berkenan.

    hehe..

    ReplyDelete
  3. Pegi mana2 pun asalkan berdua.. memang syiuk

    ReplyDelete
  4. Dapat pasangan yang memang gile suka masuk hutan mesti rare kan.. ;)

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com