AWAS! PERANGAI SEBENAR LELAKI BOLEH LIHAT KETIKA DALAM KERETA

27.2.16 Suria Lekatlekit 1 Comments

AWAS! PERANGAI SEBENAR LELAKI BOLEH LIHAT KETIKA DALAM KERETA. jaga2 kaum lelaki nak2 lagi kalau ada pasangan yang korang baru je nak ngorat kat sebelah seat penumpang. Sebab sekarang dah terbongkar satu cara nak kenalpasti perangai lelaki ketika anda dalam kereta. Bahaya ni.. Nak2 lagi yang jenis perangai tak senonoh tapi depan awek kemain cover sampai pijak semut pun semut rasa macam kena urut.


Tapi bagi perempuan ini satu perkara yang sangat baik. Dapat kenalpasti mana lelaki yang elok di buat suami atau tak. Sebab masa bercinta ni normally 50% lelaki takkan tunjuk perangai sebenar. nak tengok perangai sebenar pasangan kita tunggu la tidur sebilik,sebantal,seselimut nanti. Kalau dia nak cover perangai buruk pun lepas kahwin paling2 3 bulan pertama jer... Time mood masih honeymoon. Lepas tu bersedia la anda menghadapi realiti sebenar siapa orang sebelah kita tu. Kalau dapat yang baik.. Alhamdulillah. Kena yang perangai macam taik.. Na'uzubillah.

Jadi supaya tak tersilap pilih atau tak terpedaya dengan sandiwara semasa masa bercinta paling mudah korang nak tahu perangai seorang lelaki tu adalah semasa korang dalam kereta. Kadang2 memandu bila ada awek sebelah pun depa suka cover konon sopan san'toing' sangat tapi ada part2 depa kadang2 lupa nak cover sebab benda2 macam ni selalu berlaku secara spontan maka time ni la korang boleh pasang jerat.

Lelaki bersedia perangai sebenar korang akan terbongkar dalam artikel ni >> 5 Cara Nak tahu Perangai Pasangan Anda Ketika Dalam Kereta << Jadi lelaki memang korang susah la nak control benda2 ni maka sila la berubah dari sekarang sebelum bertemu dengan seseorang yang korang berniat untuk di jadikan jodoh. Bukan apa kalau korang berlakon baik nanti tetiba kantoi kan malu sendiri. Harap jadi jodoh yang dapat cuma bodoh. hahahaha

Moral of the story.. Seseorang yang baik akan terlihat dari tindakkannya tapi seseorang yang cuba berlagak baik pulak selalunya akan kantoi bila dia panik & beremosi. hehehe

1 comment:

  1. betul tu..nak tahu perangai seseorg tu, leh tgk tndakan dia dlm sesuatu blaku dlm keadaan spontan..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!