GAMBAR MAJLIS PERSANDINGAN STACY DAN AKIM

6.2.16 Suria Lekatlekit 0 Comments

GAMBAR MAJLIS PERSANDINGAN STACY DAN AKIM. Ramai dah berlepas ke destinasi masing masing sempena cuti chinese new year tapi aku masih melepek kat rumah tanpa plan. Yolah.. incik bos still kerja katanya. Takpe.. Insya Allah ada la nanti plan kami sempena CNY ni. Dont worry be happy.


Bila dah kat rumah takde aktiviti maka menjelajah la jari ke blog2. Tersinggah blog Rotikaya. Ternampak gambar2 persandingan retis popular Akim & stacy. Amboi anggun menawan sungguh stacy dalam gaun biru dia.

Best tengok orang bersanding tapi kalau suruh aku bersanding sekali lagi memang tak nak la. Hahaha... Lagipun aku kawen dulu takde majlis sanding bagai. Pelamin pun tak ada. yelah.. Pesanan terakhir arwah ayah.. 'No pelamin'. lagipun aku rasa tanpa pelamin.. angan ku tak musnah pun. Hahahaha


Gambar sanding Akim & stacy orang dah tak heran melambak blog2 hiburan dah up tapi yang ni mesti ramai teruja nak2 lagi yang baru berkahwin. Sempena hari Valentine bakal tiba Durex (produk seks) ada buat promo. Bukan takat ada diskaun malah ada free gift tu. Nak tau apa promosi panas dia meh tengok kat sini >> V'Day Durex Promo << Wah honeymoon sampai ke siang katanya. hahahhaa. ops!


Apapun selamat pengantin baru buat Akim & stacy... Semoga hidup di berkati & semoga hubungan suami isteri berkekalan hingga ke syurga

Iklan
Nak Cari Handbag Murah, berkualiti & cantik Clik Pada Banner

0 Komen Melekat:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!