GAMBAR MAJLIS TUNANG & BERINAI SHAHEIZY SAM DAN SYATILLA MELVIN

7.2.16 Suria Lekatlekit 1 Comments

GAMBAR MAJLIS TUNANG & BERINAI SHAHEIZY SAM DAN SYATILLA MELVIN. Tentu ramai peminat Shaheizy sam mula menitiskan airmata bermula malam ni. Dah tak lama hero malaya ni bakal menamatkan zaman bujang dia bersama seorang pelakon muda & cantik syatilla melvin. Malam ni mereka mengikat tali pertunangan & esok mereka bakal di nikahkan di Nibong tebal, penang kampung halaman syatilla Melvin. Ia disusuli majlis resepsi sebelah pihak perempuan pada 9 Februari di Bukit Jawi Golf Club, Pulau Pinang.Majlis resepsi sebelah pihak Sam pula akan diadakan pada 14 Februari di Hotel Mandarin Oriental, Kuala Lumpur dan majlis meraikan peminat pada 20 Februari.


Dalam banyak2 gosip sam dengan ramai artis wanita, akhirnya syatillia yang menjadi pilihan hati. Katanya.. Syatillia perempuan paling penyabar antara perempuan2 yang dia pernah kenal. Kalau dah jodoh..

Nak kawen dengan anak mak macam shaheizy sam ni memang kena banyak sabar & mengalah beb! Silap2 boleh jeles dengan mak mertua sendiri. Kita pun tau macam mana rapatnya Sam & mummy dia tu..Melekat macam belangkas. Tup2 nak kawen. Lepas ni cinta terbahagi dua la sam. Hope takde mana2 wanita kesayangan sam ni akan rasa terkurang kasih lepas sam dah kahwin.


Mesti ramai tak sabar nak tengok gambar2 majlis berinai sam & syatillia kan? Almaklum la bakal wedding of the year dengan tajaan 25 juta tu.. Jadi meh la kita tengok


Taja retis kawen ni macam bagi pinjam je la. Habis kawen semua kena londeh bagi balik. Depa bagi pakai sekejab je so tak payah la kita nak jeles sangat. Melainkan tajaan berbentuk makan, gift, goodies bag bagai.. Setakat taja baju, barang perhiasan tu semua lepas kahwin semua kena bagi balik. Istilah taja retis kawen memang macam tu jer.. hahaha


Syukur la tu.. Dari kena keluar budget sendiri. Ye dak?? Apapun semoga perjalanan majlis Sam & syatillia dipermudahkan segalanya & berlaku seperti apa yang di rancang. Sapa2 yang nak mendirikan rumahtangga dalam bulan febuari macam Sam & syatillia elok la tengok promo ni. Maybe di perlukan untuk mereka2 yang nak menempuh malam pertama >> Produk Untuk Pasangan Pengantin Baru Bulan Febuari << hik hik.. Iklan ni nakal sangat tau.hahaha

1 comment:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!