GAMBAR PERNIKAHAN ANZALNA NASIR

21.2.16 Suria Lekatlekit 1 Comments

GAMBAR PERNIKAHAN ANZALNA NASIR. Alhamdulillah.. dah selamat sorang lagi retis jadi bini orang pagi ni. jangan menangis yer cik abang abang di luar sana. Banyak lagi retis2 muda & bujang2 di luar sana untuk korang try ayat. Hahahaha...


Alhamdulillah akhirnya perkenalan selama 10 tahun di akhiri dengan ikatan perkahwinan yang sah. Tahniah buat anzalna & pasangan. Sama cantik sama padan sama muda belia katanya. Takde la makcik2 nak muncung mulut nak compare kan.. Anzalna tetap cantik dengan busana serba putih. Tapi mungkin malu sikit la dengan stacy yang hari pernikahan dia.. dia letak jugak tudung sekejab atas kepala. Lain orang lain taste kan..



Tapi nampak Anzalna tak ikut trend semasa sangat bila takde pun dia buat ukiran inai kat tangan. Nampak macam dia just pakai inai jer.. Rasanya Anzalna takde buat majlis berinai kan.. Yang ada Bride shower ke hapa.. Almaklum la trend2 barat ni makcik tak berapa tau sangat. Almaklum la.. makcik kawen dulu takde buat semua tu. hehehe

Semoga ikatan perkahwinan mereka kekal hingga ke syurga. Semoga Allah permudahkan sepanjang perjalanan perkahwinan mereka. Semoga di kurniakan anak anak yang soleh & solehah. Semoga kasih sayang sesama mereka terpahat di hati buat selamanya. Amin...

Dah kahwin boleh la tengok filem ni. Kalau takut boleh peluk2 dah tak dosa... Almaklum la filem ni kan filem boleh tahan jugak seramnya. Yang mana dah kahwin tapi penakut time ni la nak manja2 dengan pasangan sambil tengok filem ni >> [OFFICIAL TRAILER] The Other Side Of The Door: It Was NEVER Meant To Be Opened << Pengantin baru jangan lepaskan peluang dating sambil tengok filem ni tau.. Confirm lagi romantik hahaha

1 comment:

  1. alhamdulillah...syukur..moga hubungan halal ini sentiasa bertambah baik hingga ke jannah...

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!