GAMBAR PERNIKAHAN STACY DAN AKIM

5.2.16 Suria Lekatlekit 7 Comments

GAMBAR PERNIKAHAN STACY DAN AKIM. Tahniah buat pasangan pengantin baru stacy & akim yang di nikahkan pada hari yang penuh keberkataan, hari ni (Jumaat). Comel stacy dalam busana nikah & bertudung.


Pengantin baru sama cantik sama segak ni, nampak berseri seri sangat hari ni dengan tema serba putih. Nak2 depa dedua ni memang berkulit putih bertambah seri pengantin katanya. terasa macam nak akad nikah sekali lagi pulak tengok depa berdua ni. hahaha... tetiba je kan? Dah la semalam mimpi jumpa zamani slam.. Nak minta nombor telefon macam2 nombor dia bagi... erkk... apa kena mengena pulak dengan cerita stacy & akim kawen.


Apapun semoga Akim dapat membimbing Stacy menjadi seorang wanita & isteri yang solehah.. Insya Allah. Perubahan tak semestinya secara drastik kan. Nak2 lagi bagi mereka yang baru memeluk agama Islam.. Mungkin perlu masa & waktu untuk mereka belajar & mendalami Islam. Kita yang lahir2 Islam pun tak perfect mana, so tak perlu la kita nak kecam kalau dia masih serba serbi kurang lagi sebagai Islam.


Pada stacy & Akim.. Lepas majlis perkahwinan ni boleh la honeymoon kat Hotel ni. Bukan je berkonsepkan eksotik malah mampu membangkitkan keghairahan pengantin baru katanya.. >> Inilah Hotel Berkonsepkan Eksotik Paling Sesuai Untuk Pengantin Baru << Almaklum la bulan madu mesti la nak mood yang romantik baru la datang rasa nak bersama pasangan. Sementara tak ada anak lagi ni. Jadi tempat paling sesuai untuk pasangan pengantin baru adalah tempat2 macam tu la. Ni check in hotel tengah bandar.. dok dengar bunyi enjin kereta je mana nak feel ye dak? hahahaha


Semoga Akim & Stacy di beri kebahagian dunia akhirat.. Semoga ikatan perkahwinan antara mereka berkekalan hingga kesyurga & di kurniakan zuriat yang soleh & solehah. Amin...


7 comments:

  1. eh nikah dah ye. ketinggalan keretapi pula
    tahniah buat mereka. welcome to the club...hehe

    betullah kata suria tu, suami kena membimbing
    lebih2 lagi cam stacy yang baru sangat masuk islam
    banyak dia nak kena belajar

    ReplyDelete
  2. Tahniah buat Akim & Stacy.
    Inilah yang dinamakan kalau dah jodoh tak ke mana.

    ReplyDelete
  3. tahniah akim dan stacy. stacy masuk islam alhamdulillah

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah... bertambah lagi masjid yg di bina. moga kekal hingga ke syurga. amiin !!

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah... Berakhir sudah segalanya kontroversi... Moga berbahagia hingga ke akhir hayat...

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah, tahniah stacy dan akim, moga bahagia sampai ke syurga, aamiin

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com