KAKI YANG DI POTONG TAPI KEMALUAN YANG JADI VIRAL

5.2.16 Suria Lekatlekit 7 Comments

KAKI YANG DI POTONG TAPI KEMALUAN YANG JADI VIRAL. Yang rajin sangat dok share viral meh sini aku nak ajak hangpa semua share balik viral yang masih hangat di viralkan kisah seorang pakcik. Gambar yang di jadikan viral pasal kes potong kemaluan seorang lelaki oleh isterinya yang katanya kuat seks. Dia buat bini dia macam pelakon filem lucah jer... Jadi sebab tak tahan di perlakukan macam binatang.. si bini katanya kerat terus kemaluan suaminya sebab tak tahan di sakiti setiap kali di paksa melayan nafsu serakah sang suami ni.


Ceritanya pasal orang lain.. Tapi yang kesian gambar tu gambar orang lain. Tak pasal pasal pakcik yang kena potong kaki sebab penyakit kencing manis di fitnah kena potong kemaluan sebab kuat seks. Sapalah punya kerja kan.. Kenapa mesti guna gambar orang tak ada kena mengena untuk viralkan kisah orang lain. Kau guna la gambar kartun ke hapa... Ni seketoi2 muka orang tu duduk atas katil wad. Memang la menjadi fitnah.

Cerita yang menjadi viral di sebalik gambar ni. Hentikan memviral gambar pakcik ni. Bayangkan dia bapak hangpa

kesian pakcik tu.. Dia orang penang, kisah potong kemaluan tu katanya berlaku kat negeri sembilan bila masuk media sosial tak pasal pasal pulak dia jadi orang negeri sembilan tanpa rela. Kesian kaum keluarga pakcik ni.. Kesan dari viral fitnah macam ni mungkin mengaibkan keluarga mereka.

Hentikan la memviral sesuatu yang kita tak tahu kesahihannya.. Kalau betul pun gambar tu gambar si pelaku atau mangsa tak sepatutnya dia di aibkan. Nak jadikan teladan.. Just share je la kisah yang berlaku tak perlu nak  letak gambar sesapa.

Moral of the story.. Itulah antara risiko upload gambar kat media sosial ni. Mungkin selama ni gambar hangpa masih selamat dari di fitnah.. Tapi percayalah tak mustahil benda ni boleh berlaku kepada sesiapa sahaja. Tau la hangpa memang cecantik semua.. Nak2 lagi yang ambil gambar clear nampak muka & cantik macam ni >> Rahsia Ambil Gambar cantik Untuk Instagram Guna Smartphone Kini Terbongkar << . Memang senang la orang nak superimposse. So, hati hati je la.

7 comments:

  1. Betul tu... Hati-hati la upload gambar kat facebook tuh... Kita tak tahu berapa ramai dok klik save gambar kita..

    ReplyDelete
  2. tak pasal2 je..kesian pak cik tu..rasanya yg kes n9 tu org india kan? tak pasti sgt la..huhu

    ReplyDelete
  3. JAHAT BTL SAPE YG MULA2 VIRAL TU..MEMALUKAN..SBB TU PELIK BILA TGK PIC, SBB DGR KATA YG KENA POTONG TUTT TU ORG PAKISTAN TP DLLM GMBR MCM ORG KITA JE

    ReplyDelete
  4. kan?
    xpasal je dia jadi mangsa anu kena potong ..muka tak bersalah lgsg ..

    maafkan sy pkcik ..hehe

    ReplyDelete
  5. tak pasal2 timbul fitnah kat situ...sian pakcik ni jadi mangsa...sekarang ni asal bole je yg penting viral katenye...bodoh punya olang

    ReplyDelete
  6. Kesian pakcik nih..xpasal2 viral ats sbb yg mengaibkan diri die..pdahal yg kes kne potg anu tuh org lain

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!