LEPAS ROTI MUNCUL PULAK LIPSTIK BENTUK KEMALUAN LELAKI

20.2.16 Suria Lekatlekit 3 Comments

LEPAS ROTI MUNCUL PULAK LIPSTIK BENTUK KEMALUAN LELAKI. Teruk sangat ka ekonomi dunia sekarang masing2 terpaksa guna idea tak senonoh nak meraih keuntungan. Dah habis bentuk yang cantik2 ka depa nak jadikan design selain bentuk kemaluan? Adoi parah sungguh bila manusia masing2 hilang ke'malu'an.


Lepas kecoh roti/bahulu bentuk kemaluan lelaki tersebar di media sosial.. Tadi ternampak kat group whatsapp.. Lipstik berbentuk kemaluan lelaki. Kenapa mesti kemaluan lelaki? Banyak lagi bentuk yang boleh di gunakan. Bentuk jari ke.. bentuk choki choki ke.. kenapa mesti kemaluan lelaki. Apa ingat semua perempuan jenis tak malu nak beli lipstik bentuk macam tu. Gila kau! Sorok muka dalam spender aku nak pakai lipstik bentuk macam tu.

Lepas ni aku tak tau apa pulak benda depa nak buat dalam bentuk kemaluan. jangan tetiba buat span bedak bentuk kemaluan wanita pulak sudah la. Dah nama pun kemaluan.. memang benda tu memalukan sangat. Lipstik ni tak sure la ada di jual kat Malaysia ke tidak tapi menurut sumber lipstik ni di promosikan oleh gadis dari kelantan. Tak tau la pengeluar lipstik ni dari mana.. Kalau ada tak lama bakal di haramkan la penjualan dia.


Dari dok beli benda2 berbentuk kemaluan ni ada lagi baik korang beli benda2 ni. Dah tau memang tak perlu malu nak pakai atau gunakan. Yang best lagi semuanya bawah RM20 beb! Tapi kena cepat cepat la sebab tawaran ni ada expired date dia. Kalau korang tak nak lepaskan peluang shopping barang bawah RM20 meh tengok sini laju laju >> Fashion items, gadgets and more all for less than RM20! << Lagi berbaloi shopping benda2 ni dari dok beli benda merepek dengan bentuk tak senonoh macam tu.

Moral of the story.. Bila manusia hilang rasa malu maka kemaluan bukan lagi sesuatu yang memalukan.

3 comments:

  1. Kalau ada yang selamba guna depan public, memang betullah dia dah hilang 'kemaluan' dia.. :(

    ReplyDelete
  2. Ehhh.. suka beno diorg bentuk begini kan? xlama lagi keluar macam² produk bentuk zakar ni. Entah apa je diorg fikir masa buat ni. Hmmm....

    ReplyDelete
  3. eeeeee...bodohnye sapa yg cipta ni...lepas ni mesti ada pompuan bangang selfie pakai gincu ni pulak... :(

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!