MISTERI SEBUAH PINTU KUIL PURBA

20.2.16 Suria Lekatlekit 2 Comments

MISTERI SEBUAH PINTU KUIL PURBA. Di maklumkan ini bukan cerita ahmad albab yang dengar je bunyi ketuk pintu terus diam menangis ok! Kemudian dapat harta dari jin.. walau tajuk dia ada kaitan dengan pintu. hehehehe. Tapi ni cerita seram. Cerita Ahmad Albab walaupun ada Jin tapi tak seram. Tu dia.. tetiba je tulis cerita seram katanya. Yelah.. lama sangat dah bercuti kang blog ni hilang puakanya pulak.

Gambar sekadar hiasan. Carian Google

Alkisahnya sebuah keluarga yang pada mulanya hidup bahagia di luar negara sehingga berlaku satu trajedi yang meragut nyawa seorang anak remaja mereka. Akibat kematian anak, si ibu ni sentiasa bersedih. Nak di jadikan cerita.. sebab tak boleh terima kenyataan anak dia dah mati, dia belajar satu ritual kuno untuk menghidupkan kembali anak dia yang telah mati. Dia pergi ke sebuah kuih purba yang dah lama di tinggalkan. Kat situ ada sebuah pintu yang katanya yang menghubungkan dua dunia. Tapi akibat melanggar pantang larang sesuatu yang seram menghantui kehidupan mereka sekeluarga.

Memang suspend tengok video cerita ni beb.. Bagi yang ada sakit jantung tu please jangan tengok tapi bagi yang ada keberanian yang tahap high level ok boleh tonton kat sini >> The Other Side Of The Door <<

Sebagai peminat cerita & filem seram aku rasa Filem ni macam best jugak la lepas tengok trailer dia. Ada unsur seram yang mungkin penonton akan tengok celah jari. Tak pun tengok celah ketiak orang lain. hahaha. Mungkin filem ni mampu memberi keseraman tahap maksimum pada penonton. Apapun tengok dulu baru boleh komen ye dak??

So, aku akan masukkan filem ni dalam senarai koleksi seram aku nanti. Korang yang nak tengok kat pawagam, boleh la book tiket nanti.

2 comments:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!