RAKAMAN AKSI PEMAIN BOLA SEPAK TERKENAL DALAM BILIK GELAP

4.2.16 Suria Lekatlekit 2 Comments

RAKAMAN AKSI PEMAIN BOLA SEPAK TERKENAL DALAM BILIK GELAP. Nak buat macam mana kalau dah biasa buat ni.. Dia tak rasa bersalah nak buat kat mana2 pun. Tapi sebab dia Footballer terkenal di dunia maka apa dia buat semua orang nak jadikan bahan cerita. Kalau benda baik maka baik la imej dia di mata peminat. Kalau benda buruk.. Maka buruklah kesan dia. Dah nama selebriti ni.. Buat apa pun kena pandai2 cover ye dak.


Mesti ramai nak tahu apa la pemain bola sepak terkenal ni buat dalam bilik gelap sampai video rakaman perbuatan dia tu di sebar di alam maya. Jeng jeng sangat tau. Ni la orang kata kalau dah ketagih kat mana2 pun dia tak kira la. Bilik gelap ka.. bilik cerah ka.. luar bilik dalam bilik. Asal sempat je dia buat. Tak boleh nak tahan nafsu sangat dah..

Bila benda dah sebati dengan diri ni.. Memang susah nak control dari tak buat. Dia kena jugak buat kalau tak maybe dia rasa macam ketagih. Apa?? Ingat isap dadah je buat orang jadi gian ke.. Banyak perkara yang boleh buat orang ketagih. Contoh macam apa yang pemain bola sepak ni buat maybe sebab ketagih la kot  sampai dalam bilik gelap pun menjadi jugak >> Video! Dalam Bilik Gelap Pun Pemain Bola Sepak Terkenal Ni Boleh Buat Benda ni <<

Nasib kau la labu.. Sebab terkenal buat apapun orang nak spotted.

2 comments:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com