YANG ORANG TAK TAHU DI SEBALIK SELFIE DENGAN MUKA DUCKFACE

26.2.16 Suria Lekatlekit 0 Comments

YANG ORANG TAK TAHU DI SEBALIK SELFIE DENGAN MUKA DUCKFACE. Selfie dengan wajah & memek muka duckface sampai sekarang masih popular. Semua orang suka selfie macam tu tak kira la tua ke muda. Kiranya selfie dengan muka duckface ni mungkin bagi pandangan mata ramai orang nampak comel kot walaupun hakikatnya ada yang comel ada yang comot. hahaha... Tapi yang penting confident katanya . hehehe


Ramai ingat selfie dengan memek muka duckface ni tercetus dari artis2 korea & jepun sebenarnya tidak. Benda ni berlaku sebelum jadi trend lagi cuma kita cuma tak perasan. Bila dah jadi trend kita sendiri susah nak cari siapa orang pertama yang mencetuskan memek muka macam tu.

Maka meh sini aku nak bongkarkan kebenaran tentang Selfie dengan memek muka duckface yang confirm ramai yang tak pernah tahu. Yelah.. orang malas baca memang kurang info katanya. hahaha.. Jadi yang rajin melangut kat blog lekatlekit.com ni korang memang antara orang yang bertuah sebab dapat tahu siapa pencetus memek muka duckface sebenarnya. Memang perkara ni di luar jangkaan anda.

Mesti ramai tak sabar kan nak tahu.. Ok ok tanpa membuang banyak masa yang korang curi masa kerja semata mata nak baca blog lekatlekit.com ni meh sini tengok asal usul selfie dengan memek muka duckface kat sini >> Ini Yang Berlaku Sebelum Tercetusnya Selfie dengan Memek Muka Duckface <<

So para duckface sekalian moga lepas ni anda tidak lagi di selubungi misteriiiiiiiiii.. erkk.. misteri sangat ke? hahahaha

0 Komen Melekat:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com