BUKAN LAWAK! MEMANG BETUL POWER RANGERS NAK DATANG MALAYSIA

25.4.16 Suria Lekatlekit 1 Comments

BUKAN LAWAK! MEMANG BETUL POWER RANGERS NAK DATANG MALAYSIA. Ada lagi ke budak2 zaman sekarang tengok power rangers. Lain la zaman2 kita dulu, hiburan tak banyak selain tengok TV atau keluar bermain dengan kawan kawan. Budak2 sekarang ada yang tak sempat nak bermain.. Dengan sekolah, sekolah agama, tuisyen, balik rumah buat homework sedar2 dah time tidur. Ada budak pemalas sikit pun dia asyik main games kat gadget je. Sempat ke nak tengok power rangers kat TV. Dah la TV sekarang berpuluh2 channel ada bagi yang langgan siaran tv berbayar la. Masih ada value lagi ke power rangers di mata kanak kanak zaman sekarang?


Mungkin kalau bukan kanak kanak.. Yang dah tak berapa kanak kanak dok layan lagi kot power rangers. Almaklum la katanya tak boleh move on lagi dengan power rangers walau dah dok meniti angka bangkalusia. Apa salah ye dak kalau dia minat power rangers dari dia tengok porno.

Zaman power rangers ni dari aku kecik kecik dulu tapi sekarang aku tak sure still masih di tayangkan ke tidak. Almaklum la dah masuk zon mak budak ni tak berapa selera sangat nak layan power rangers bagai. alih2 tumpang tengok kartun anak aku je. Tak nampak pulak anak aku suka power rangers. Mungkin boleh sampai level dia rasa cerita2 macam tu menarik kot.

Tapi kalau yang masih setia minat dengan power rangers atau ada anak2 yang suka dengan power rangers ni boleh la nanti bawa seisi keluarga tengok live power rangers datang Malaysia. Nak tau kat mana power rangers mendarat meh tengok kat sini >> Ini Bukan Gurauan, Power Rangers Akan Berjumpa Anda Di Malaysia Tak Lama LAgi << Kenapa dia pilih tempat tu? Gamaknya situ la banyak jin & syaitan.. Kot2 power rangers datang boleh bunuh sekor dua. hahahaha

Apapun power rangers antara hero kegemaran kanak kanak zaman dulu jugak. Dah masuk kategori legend jugak la power rangers ni. Welcome to Malaysia Power rangers. hehehe

1 comment:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com