FILEM ZOMBIE MALAYSIA BAKAL DI TAYANGKAN SECARA PERCUMA DI ONLINE

22.4.16 Suria Lekatlekit 0 Comments

FILEM ZOMBIE MALAYSIA BAKAL DI TAYANGKAN SECARA PERCUMA DI ONLINE.  Dulu pernah kecoh filem Syamsul Yusof yang telah di rompak & di sebarkan secara online sebelum bermulanya tayangan di pawagam. Sampai merajuk la dia.. tak nak jumpa langsung wartawan atau keluar TV. Gamaknya kemurungan kot. Yelah filem juta2 alih2 lanun dapat dulu & tayang secara percuma di online. walhal bila di tayangkan kat pawagam pun filem tu masih mendapat kutipan box office jugak. Tak payah tamak sangat.. Allah tarik sikit je tak sampai jatuh bankrup pun malah masih menguntungkan. Tu pun nak nangis celah ketiak mak ayah.

Gambar Sekadar Hiasan. Sumber Google

Nak membenteras cetak rompak memang agak mustahil. Sampai sekarang pun kegiatan cetak rompak ni masih wujud. Malah lebih upgrade. Dulu kita boleh jumpa kat pasar malam je dalam bentuk cd,vcd,dvd tapi sekarang boleh download & tonton secara online. Tapi kalau filem tu betul2 mampu menarik penonton jangan risau pasti tiket wayang laris macam goreng pisang. Kalau cerita pun tahap minta kaki je.. Kau mimpi la nak box office. Tapi sekarang filem2 samseng, ganster, masalah sosial.. Tayang2 aksi2 lumba yang merbahaya, perempuan melentok liuk seksi dalam pub.. Memang la mampu jual. Konon nak bagi mesej & moral of the story la sangat padahal yang kebanyakkan menonton cerita ni ambil teladan macam mana nak buat aksi2 extreme jer.. Yang moral tu sikit sangat. Umpama dok celah2 gigi.. Tak sampai pun ke hati penonton moral yang baik tu. Yang tak baik tu la paling terkesan & menjadi pengaruh paling besar terutama golongan kanak kanak & remaja ni.

Yang tu kisah pengarah Filem yang merajuk filem kena cetak rompak sebelum tayangan.. Ni kisah tak payah nak cetak rompak dia sendiri akan bagi tayangan percuma secara online selepas filem tu abis shooting katanya. Alang2 lanun sekarang dah suka cetak rompak secara online kan.. Ada lagi bagus bagi terus tayangan percuma. Sama2 merasa benefitnya. Baiknya hati pembikin filem ni kan? Nak tahu siapa pembikin filem zombie ni & apa tajuk filem ni meh baca di sebalik tabir kat sini >> Filem Zombie Yang Takkan Sama Yang Lain. Adakah Ini Bakal Mengubah Persepsi Orang Terhadap Malaysia? Jom Tengok <<

Wah.. boleh la kita tonton filem Zombie ni nanti. Percuma beb secara online. Tak payah nak berbaris kat kaunter tiket cinema tu. Duduk kat rumah depan skrin sendiri dah boleh tengok. Hope banyak lagi filem2 macam ni di tayangkan percuma secara online. Sapa tak nak free kan? hehehe

0 Komen Melekat:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!

Kongsi Kisah Seram Anda Disini

Name

Email *

Message *