KOLEKSI SCARF TERBARU FAREEDA RUPANYA DESIGN LAMA

5.4.16 Suria Lekatlekit 3 Comments

KOLEKSI SCARF TERBARU FAREEDA RUPANYA DESIGN LAMA. Menangis makcik2, abang2, kakak2 yang berebut nak beli laters design tudung fareeda sampai video dorang berebut rebut ambil nombor di viralkan oleh anak menantu tokei tudung tu tanpa rasa mengaibkan pun. Alih2 design yang bagai nak mati korang berebut katanya design 2 tahun lepas tapi bukan jenama Fareeda la.


terbaca satu post tengah viral.. kata seorang cik adik ni tudung yang sama macam design terbaru yang di keluarkan Fareeda sama dengan tudung yang dia beli dua tahun lepas. Yang pasti bukan brand Fareeda & harga berganda ganda murah dari Fareeda punya. Masing2 yang beli tudung ni confirm menangis bawah bantal punya hahahaha.

Tak semestinya yang eklusif tu betul2 eklusif sangat, kan? Tak ekslusif la kalau setakat design yang sama dua tahun lepas lagi dah ada orang pakai & boleh beli dengan harga yang jauh lebih murah. Sebagai peminat tudung fareeda korang tak rasa kena kencing ke? hahahhaa

Pengakuan seorang pemilik tudung yang sama dengan design terbaru fareeda.

Sebab tu la.. dalam apapun perkara kita tak di galakkan terlalu obses. Obses selalunya membawa kemudaratan. Dalam apa juga perkara pun kita kena bersederhana. tak payah kejar sangat laters design bagai..

Apapun gud luck la pada semua reseller Fareeda. Hope dengan pendedahan cik adik manis ni tudung fareeda korang jual still laku. Kalau tak kesian korang.. Bukan salah korang pun tapi tak tau nak cakap salah siapa bila benda ni berlaku. Nak tuduh fareeda menipu pun.. kita tak tahu kan apa berlaku sebaliknya. Mungkin design dia kena ciplak dua tahun lepas.. berbaik sangka katanya hahaha.



Antara Yang mula jadi viral kebetulan sama pulak dengan design koleksi terbaru fareeda katanya. hahaha semua design dah keluar sebelum fareeda claim sebagai design terbaru depa. Sapa tiru sapa.. Entah la. hahaha

Moral of the story.. Dari dok kumpul tudung fareeda ada lagi baik kumpul duit kemudian usya kat sini apa benda lagi best & boleh jadi pelaburan masa depan korang boleh dapat >> Nak beli rumah area lembah klang, inilah masa anda berhenti beli tudung fareeda. Jom usya macam mana nak dapat rumah mampu milik area lembah klang << Beli tudung fareeda banyak2 pun akhirnya jadi kain buruk je. takde koleksi korang akan di muziumkan apatah lagi menjadi aset yang berharga bila trend tu dah habis. Tapi beli rumah confirm la sentiasa ada harga.

3 comments:

  1. Sian tgk diorg berkumpul tido kt kki 5 semata mata nk tdung ni... Xpasti mcm mna terllu obses sgt...dh mcm gelandangan dh tgk diorg

    ReplyDelete
  2. Apa yg best sgt dgn tudung ni ye? Meh 1,bagi kat kathy, nak nak try pki then review kat belog. Hehehe.

    ReplyDelete
  3. kesian yg berebut2 tu. yg nie baru je ckt gmbr psl tudung fareeda. kt FB bnyk lg yg tnjk tudung sama design ngn fareeda. kebanyakn dr mereka kata dlm fb beli 3 thn lps dngn harga murah ttp buatan China..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!