RAMAI YANG TAK TAHU PEMILIK 10 QUOTES NI ADALAH SELEBRITI TERKENAL

4.4.16 Suria Lekatlekit 0 Comments

RAMAI YANG TAK TAHU PEMILIK 10 QUOTES NI ADALAH SELEBRITI TERKENAL. Selebriti ni apa dia buat, dia cakap & dia sebut memang menjadi ikutan orang lain tak kira la apa dia buat, dia cakap & sebut tu baik atau buruk. Positif atau negatif.. Almaklum la selebriti katanya.. apa saja keluar dari mulut depa ni ada value untuk di jadikan cerita. Nak2 lagi yang boleh di manipulasi.. Confirm pecah panggung berita depa. Sebab tu la bila jadi selebriti memang setiap perbuatan & kata tu perlu sangat berhati hati.. Nak2 zaman media sosial ni. Orang biasa pun boleh jadi popular & mengaibkan bila jadi viral inikan pulak selebriti


Tapi masih ada selebriti yang hanya sepotong ayat yang keluar dari mulut dia menjadi sebutan orang. Hanya dengan sepotong ayat je orang dah jadi macam speechless bayangkan la dengan 1 cerita yang ada beratus ayat. Begitulah kelebihan seorang selebriti miliki. Macam aku ni tulis dah beribu entri.. sepotong ayat pun tak ada di angkat menjadi quota of the day.. Almaklum la siapalah aku ni.. Hanya melukut tepi skrin katanya. Nak compare dengan selebriti memang jauh spender dari bontot la. hahahaha

Tapi ramai yang tak tahu tentang 10 quotes ni adalah berasal dari cetusan idea dari selebriti2 ni terkenal. quotes ni memang terkenal di serata alam maya. Kalau korang nak tahu siapa selebriti yang berjaya membuat quotes di kenali ramai meh tengok kat sini >> 10 quotes yang terkenal di media sosial adalah pemilik seberiti selebriti terkenal ni. Nak tahu siapa jom tengok <<

Sebab tu nak jadi selebriti kena bijak. Bijak tak semestinya kau kena ada PHD jer.. Siti Nurhaliza yang mula2 hanya ada SPM je pun boleh jadi artis yang bijak. Bijak jaga diri. Bijak jaga kata kata. Bijak kawal emosi. Bijak jaga kelakuan di khalayak ramai. Sebab Dato Siti Memang bijak dalam semua perkara tu la dia mampu bertahan & berjaya sehingga hari ni.

Moral of the story jangan jadi selebriti yang bijak mencipta kontroversi & publisiti murahan je. Walau memang mampu buat dia terkenal dalam sekelip mata tapi memang takkan mampu meraih kejayaan untuk jangkamasa panjang dalam karier yang di ceburi.

0 Komen Melekat:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!