SESUATU YANG BARU TENTANG AIR ASIA MESTI ANDA TAHU

5.4.16 Suria Lekatlekit 1 Comments

SESUATU YANG BARU TENTANG AIR ASIA MESTI ANDA TAHU. Syarikat penerbangan tambang murah Air Asia sapa tak kenal ye dak.. Nak2 lagi level2 aku yang tak berapa kaya. Kalau nak merasa naik flight jalan jauh sikit tu Air Asia je la. Tu je yang mampu katanya. Alah.. apa nak di malu naik air asia kan. Ok jer.. takde la teruk sangat. Pramugari & pramugara dia pun muda2 & cecantik belaka. Layanan pun ok je.


Pengalaman aku dengan Air Asia sebelum ni tak ada la teruk pun. Ok jer.. Lagipun flight tak jauh so ketidakselesaan tu tak terasa sangat kecuali pernah 1 flight dengan pelancong dari china. Macam rombongan jer.. Dalam flight tu bising dengan budak2 china tu je la. Macam2 ragam dok ada, Almaklum budak dia punya excited tu lain macam sikit. Tapi buat2 pejam mata je la. Aku pun kalau masa budak jumpa geng dalam flight ntah2 lagi teruk dari tu. Tapi rasanya tak kot.. sebab masa aku kecik mak aku garang macam singa. So, anak anak jadi macam siput sikit la. Takut.

Untung la depa kecik2 dah merasa naik flight kan.. aku dulu merasa naik bas je. hahaha tu pun syukur sangat dah kalau dapat berjalan walau hanya round2 penang je pun. Almaklum la penang & kulim tak jauh mana.. kalau cuti2 tak taiping.. penang la destinasi kami sekeluarga.

Sapa yang memang setia terbang dengan Air Asia jangan terkejut pulak tetiba depa mention pasal ni>> Sesuatu Yang Baru Tentang Air Asia << Sebab Air Asia dah lancarkan benda baru ni. So, kalau dah tahu awal tak la cempeqa sangat kan. Manalah tau tetiba kena kejutan budaya terus cuak pulak.

Jadi lepas ni takde sebab korang tak pilih Air Asia lepas ni. Kenapa bayar lebih ye dak?

1 comment:

  1. selalu naik AirAsia dan teringin nak naik MAS pula

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!