YANG MENGIDAM NAK MAKAN KAT THE MANHATTAN FISH MARKET TU ELOK LA BACA

29.4.16 Suria Lekatlekit 2 Comments

YANG MENGIDAM NAK MAKAN KAT THE MANHATTAN FISH MARKET TU ELOK LA BACA. Aku ni golongan kebanyakkan je tak mengidam katanya makan kat restoran Manhattan Fish market. Selalu dok pergi wangsa walk Mall tu hanya pandang dari luar je. Tengok harga menu2 dia kat situ boleh tahan jugak.. Macam sayang je nak bayar. Rasa nak makan seafood takpe boleh meluncur ke Jeram. Makan la sampai muntah air laut. Rasa sayang yeah jugak la nak makan kat Restoran Manhattan Fish Market ni. Tapi sebenarnya tekak tak pernah sampai seru pun nak mencuba makanan kat situ. Cuba seruan tekak ni memanggil manggil.. korek tabung pun sanggup. hahaha

Sumber Gambar Google

ramai yang sedia maklum menu2 di Manhattan Fish Market ni berasaskan makanan laut. Dia punya ketam, udang, kerang,sotong,kupang semua Giant size. Lebih besar dari mulut katanya. Memang mampu menggoda nafsu serakah penggemar makanan laut ni. Yang mana ada masalah alergik dengan makanan laut nangis tepi meja je la tengok. Nak makan juga stanby la ubat siap siap. Sekali kau dah melangkah masuk ke Manhattan Fish Market ni memang kau takkan berkata 'Pantang' pada seafood dah. Melainkan iman & takwa kau kuat katanya. hehehe

Antara menu lobster yang ada di Manhattan Fish Market. Sumber Gambar Google

Sebesar size haiwan haiwan laut dia macam tu jugak harga dia. Sebab tu ada orang nak makan kat situ ada yang Istikarah dulu. Istikarah tu macam melampau sangat tuduhannya. Paling2 pun mesti sebelum pergi dia buat calculation dulu. Tapi kalau korang teringin sangat tahap kalau tak dapat makan seafood kat Manhattan fish market ni rasa macam nak suruh batu belah batu bertangkup telan je.. inilah masa paling sesuai korang makan kat situ. Sekarang ada promosi jualan murah katanya. Memang korang takkan dapat harga macam ni setiap hari. Dia nak suruh orang makan puas puas sebelum puasa kot tu yang dia bagi harga murah melampau macam ni >> Promosi Istimewa di Manhattan Fish Market. Makan King Crab, Sotong, Kupang, Udang, Kerang Gergasi & banyak lagi makanan Laut dengan harga serendah ni je. Cepat tengok Promosi ni <<

Nak merasa king crab ni boleh la try kat Manhattan Fish Market sekarang

Yang mana mengidam sangat nak makan kat Manhattan Fish Market tu sedang elok la korang terjah sampai roboh kesitu sekarang. Ingat yang namanya promosi ada expired date so jangan berlenggah lagi. Aku?? Tengok la kalau aku nak memburu hantu kat wangsa walk mall kot2 tergoda boleh la. Tapi aku ni jarang bernafsu dengan seafood. Aku makan ikan je. Benda2 bercengkerang macam ketam bagai tu aku menyampah nak makan. Hahahaha.

2 comments:

  1. Haritu pg IOI Mall tengok restoran ni rasa jugak nak masuk makan tapi takut mahal je. DAN satu lagi xtahu halal ke x. HALAL KAN?

    ReplyDelete
  2. lalu tengok je kat depan restoran ni... nak makan rasa ngeri sebab semuanya size king.. hehe

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!