YANG SUKA MAKAN DI KENNY ROGERS ROASTER CEPAT TENGOK NI

18.4.16 Suria Lekatlekit 2 Comments

YANG SUKA MAKAN DI KENNY ROGERS ROASTER CEPAT TENGOK NI. Aku tak tau la sejak dua menjak ni memang selera makan aku semakin merundum. Untung la kan.. dulu dok rasa macam kembang setaman je. Sekarang Allah dah tarik sikit nikmat selera makan tu boleh la menguncup yang mana2 yang terlebih kembang tu. Aku pun jarang nak melakukan diet sebab yelah.. Orang tak sampai level absesi lagi tu yang selesa je badan turun naik.


Nak kata sakit takde la pulak rasa macam sedang sakit. Sihat & boleh buat rutin harian macam biasa je. tapi tu la selera je macam kurang ada berbanding dulu terlebih mengada ngada makannya. Mungkin faktor cuaca sekarang panas.. Banyak minum air kosong so perut pun kurang rasa lapar. Saat aku menulis entri ni dekat pukul 4 petang pun masih belum makan apa2. Cuma minum air je dari pagi tadi. Serius keinginan nak makan apa2 pun tak berapa ada & tak rasa lapar jugak. Sampai jadi blur nak masak.. Kadang2 jadi malas masak jugak sebab tak ada selera makan so tak ada sapa nak habiskan makanan nanti. Hahaha

Time selera makan tak berapa nak meriah ni jugak la kenny rogers roaster nak bagi free benda ni bagai. Ni confirm la kalau pergi makan pun tak berapa makannya. Buat membazir je. Maka kalau dah aku tak berapa berselera makan aku percaya mesti ramai lagi yang masih ada selera nak makan kan? So, korang je redeem free ni kat kenny Rogers Roaster. Macam mana nak dapat yang free kat kenny rogers Roaster ni meh sini aku nak tunjuk >> Untuk Penggemar Kenny Rogers Roaster Jangan Lepaskan Peluang Ni. Free Kot! Meh clik sini cepat << Jangan lepaskan peluang. Yang free kat Malaysia ni bukan selalu dapat tau tapi kalau nak yang ber gst sekarang bersepah katanya. hahahaha

Jadi para penggemar kenny rogers roaster tu.. Jangan nak lenggang kangkung sangat. Offer macam ni selalunya limited,hokay! Tengok terus clik je jangan fikir banyak sangat. hehehe

2 comments:

  1. Kalau dah tak selera tu Suria....puasa jer ....
    Mak ni masalahnya memanjang selera ha camne tu? Nak puasa pun jadi malas weyh....

    ReplyDelete
  2. Laaa... bagusnya takda selera makan. Janji tak sakit, okeylah tu. Akak ni bilalah agaknya selera makan nak merundum ya. Nasib baiklah tumbang kejap, BP naik kejap. Makanya kuranglah sikit makan masa tu ^_^

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com