7 CARA 'HACK' PALING SELAMAT UNTUK DAPAT TIKET PENERBANGAN PERCUMA

18.5.16 Suria Lekatlekit 1 Comments

7 CARA 'HACK' PALING SELAMAT UNTUK DAPAT TIKET PENERBANGAN PERCUMA. Tu dia para hackers sekalian mesti tak sabar sabar nak baca entri ni sampai ke titik noktah terakhir, kan? Almaklum la satu ilmu menggodam @ hack jugak ni. Mungkin selama ni hacker2 amatur ni cuma berjaya hack personal email orang jer.. Nak hack system syarikat penerbangan yang besar - besar belum mampu katanya. Jadi susah la nak dapat tiket flight percuma.


lekatlekit ni macam dia terer sangat la nak ajar orang hack bagai kan. Dia tu nak tukar template blog sendiri pun terpaksa upah orang buat ada hati nak mengajar orang jadi hacker. Amboi jangan pandang aku yang malas nak belajar coding dah sekarang ni macam zero IT ok! Aku ada kepakaran aku sendiri ok. Salah satu kepakaran aku adalah menyumbangkan info. Walaupun aku tak reti nak hack account atau apa2 system orang tapi kepakaran aku ni boleh menyumbang ilmu hacking kepada korang tau. hahahaha

So jangan pandang den dengan bulu mata lentik korang tu tau. nak pandang sila pandang dengan kedua belah biji mata,hokay! Tapi yang den nak share ni hack secara selamat. Confirm korang takkan kantoi atau di dakwa punya. So sapa2 boleh pratikkan tips & tutorial cara nak hack untuk dapat tiket penerbangan percuma ni. So boleh la jimat kat situ kalau nak melancong kemana mana kan? Almaklum la zaman sekarang semua include GST bagai.. Yang murah pun jadi mahal apatah lagi tiket flight yang kita sedia maklum tak sama harga dengan tambang Uber yang murah tu.. hehehe

Sebab desakan hidup, jadi tak salah kita belajar cara hack macam ni >> 7 Cara Hack Paling Selamat Untuk Dapatkan Tiket Penerbangan Percuma << Lepas ni semua orang boleh jadi hacker. Semua orang berpeluang naik flight percuma katanya. Almaklum la pengakutan udara ni bukan semua orang mampu naik kan. Dengan ada tutorial hack macam ni moga semua golongan mampu merasa terbang tinggi di awan biru.

Moral of the story.. Asal free kita rembat katanya. Kalau nak rembat biar sampai gol jangan buat separuh jalan nanti dapat penat je. hehehe

1 comment:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!