AWAS! JANGAN BAWA PEREMPUAN KE TEMPAT NI BILA MELANCONG DI KOREA

31.5.16 Suria Lekatlekit 1 Comments

AWAS! JANGAN BAWA PEREMPUAN KE TEMPAT NI BILA MELANCONG DI KOREA. Banyak jugak entri aku tulis pasal pelancongan di korea ni walaupun aku sendiri belum pernah sampai kesana. Yelah.. asyik jelajah hujung jari je. Itu je la yang mampu buat masa sekarang. Manalah tau akan datang ada rezeki kesana maka sampai la aku dengan Izin Allah. Apapun kita nak buat kalau tanpa Izin Allah duit melimpah ruah macam banjir musim tengkujuh pun takkan sampai ke mana mana. Alih2 sampai ke tanah perkuburan je.


Kaum perempuan paling suka kalau dapat melancong kat korea. Almaklum la selama ni dok hadap tempat2 cantik & menarik dalam drama korea.. Dok terbayang nak jumpa hero2 drama korea yang muka plastik2 belaka tu. Tak di nafikan korea jugak banyak tempat menarik & cantik boleh di lawati. Nak2 lagi korea ada musim2 yang tak ada kat Malaysia & cuaca dia pun sejuk so boleh la merasa musim2 yang kita tak pernah rasa kat Malaysia ni.

Tapi cuma satu tempat ni je.. Kaum lelaki yang bawa pasangan korang dengan budget yang cukup2 makan memang tak boleh bawa kaum perempuan kat tempat ni. Perempuan kalau sampai kat sini confirm dia histeria sekejab lepas tu dia akan jadi tak tentu arah. Silap2 boleh bermalam kat situ je. Nak tau tempat apa boleh merasuk ramai kaum perempuan di korea meh tengok kat sini >> Tak kira perempuan berhijab atau tak, Mesti Histeria punya bila sampai kesini << Tapi kalau sesama kaum wanita datang ok la.. Sama2 histeria tak ada yang pening kepala sangat. Tapi yang datang dengan pasangan tu maybe pasangan yang garu kepala.hahahaha

Moral of the story.. Almaklum la perempuan kan. Apa lagi terapi yang boleh menghilangkan penah lelah & stress depa selain membeli belah. hehehe

1 comment:

  1. Perempuan biasalah. Kalau dilepaskan dari kurungan, memang nak release tension kat shopping mall dulu. Biar tak cukup duit nak makan, janji cukup duit nak shopping ^_^

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!