GAMBAR MARK ADAM SEMASA BERUSIA 11 TAHUN

19.5.16 Suria Lekatlekit 1 Comments

GAMBAR MARK ADAM SEMASA BERUSIA 11 TAHUN. Sapa tak kenal Mark Adam.. Kalau tak kenal biar aku kenalkan. Dia ni penyanyi yang berasal dari Filiphina tapi popular kat Malaysia. Selain pandai menyanyi.. Mark Adam Sangat pandai buat lawak spontan. Kadang2 cara dia bercakap dalam bahasa melayu tu pun dah kelakar bila dengar apatah lagi dia buat kelakar. Dia ada lagu dalam bahasa melayu.. Kalau nak tau lagu2 Mark Adam google la yer..


Yang sedang viral pasal Mark Adam ni adalah screenshoot dia menjawab soalan soalan peminat yang macam macam tu. Memang kelakar la jawapan dia bagi. Yang peminat pun bukan2 je soalan nak tanya mark adam.. Soalan kucing curi nasi lemak la.. teka teki la. Tapi bagus Mark Adam ni rajin layan peminat dia kat twitter. Bukan ramai retis yang rajin sangat nak bersoal jawab dengan peminat kat media sosial.. Kadang2 kita tanya soalan yang serius pun dia tak layan apatah lagi soalan soalan santai macam tu. Tapi depa cukup alert komen2 yang mengutuk depa.. Yang tu bukan je depa reply kadang2 depa post balik komen2 macam tu sebab tak puas hati. Retis mana.. pepandai la cari hahaha.

Bila tengok mark adam sekarang.. kurus & comel jer.. rasa macam tak percaya pulak bila dia upload gambar kar IG dia.. katanya gambar ketika dia berusia 11 tahun. Macam lain sangat je rupanya.. Tapi yelah.. masa dah berlalu mungkin fizikal & rupa tu sedikit berubah. Kalau korang nak tengok rupa mark adam masa zaman kanak kanak.. meh tengok kat bawah ni..


Perkara biasa fizikal rupa & personaliti kita berubah bersama usia kan. Tapi kadang2 kita sendiri pun tak kenal personaliti kita macam mana nak tau dia berubah ke atau statik je dari dulu tak berubah ubah. Jadi yang mana ada krisis personaliti ni nak tau personaliti korang ni macam mana meh tengok kat sini >> Yang Tak Sedar Diri Dengan Personaliti Sendiri Meh Test Kat Sini <<

Apapun muka suci murni katanya. Almaklum la budak2 yang time tu mungkin tak banyak masalah perlu di fikirkan lagi. Aku umur2 macam tu yang ada dalam otak aku, pergi sekolah, balik rumah, tengok TV, main dengan kawan - kawan. Masalah takut mak marah, takut kena rotan dengan cikgu.. Tu je la. Lain2 tu bukan masalah sangat sampai tidur tak lena, mandi tak basah & makan tak lalu katanya kecuali tak sihat je. hehehe

1 comment:

  1. Dia mmg lawak..tgk dia berlakon pun cara dia berckp pun lawak..tu sbb dia semakin popular kan

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!