INI SEBAB ANDA PERLU UNLIKE & REPORT PAGE KISAH RUMAH TANGGA

31.5.16 Suria Lekatlekit 6 Comments

INI SEBAB ANDA PERLU UNLIKE & REPORT PAGE KISAH RUMAH TANGGA. Jangan tuduh aku antara follower Page Kisah Rumah Tangga sebab aku tak pernah follow cuma selalu dok nampak orang share post2 merapu KRT kat news feed aku. Kadang2 aku skodeng je la sebab nak komen. aku memang aktif berkomen kat page2 popular ni.


Semakin hari semakin merapu & tak masuk akal post2 yang di share kat page Kisah rumah tangga ni. Yang pelik ada lagi si bengap2 yang masih nak layan cerita2 merapu rumahtangga yang di share kat situ. Paling tak logik aku baca kat page KHK pasal masalah seorang bini orang yang tak puas hati sebab laki dia tak sanggup hidu bau kentut dia yang busuk. Memang tak masuk akal sangat la benda tu. Macam sengaja di ada adakan isu tu untuk di dapat publisiti murahan kat page dia. Aku tak rasa masalah tu dari someone yang betul2 memerlukan pendapat sebab secara logiknya sayang macam mana pun kat pasangan kita takkan sampai sanggup sedut kentut busuk kita kot. Cuma mungkin kita tak kisah la dia nak kentut depan kita. Sebab kentut tu normal kot.. Pelik jugak kalau orang tak pernah kentut atau kentut dia bau macam perfume che ta.

Kalau ada pun orang yang minta pendapat pasal ni rasanya admin KRK ni tahu mana isu atau masalah penting atau tidak nak di post kat page depa tapi rasanya ni saja admin2 KRK reka cerita je. Pelik sangat ceritanya. Biasa la nak raih publisiti tepi longkang so memang la suka sangat provok orang dengan cerita merapu

Aku rasa macam nak PM admin Page Kisah Rumah Tangga & suggest kat depa supaya pergi mati lagi bagus dari dok create isu pasal masalah rumahtangga yang tak masuk akal & tak ada manafaat kat page dia tu. Seburuk buruk Amran Fans At Least isu2 yang di bangkitkan isu yang memang wujud dari Page Kisah Rumah Tangga kadang2 sampai rasa tak logik ada orang minta pendapat dengan masalah2 bodoh macam tu. Dah ramai orang syak masalah2 yang di share admin KRT ni sengaja di ada adakan. Buat page syok sendiri la kot sebab tak ada sapa nak guna khidmat depa untuk minta pandangan & nasihat jadi solution dia create la masalah rumahtangga kemudian claim konon follower page tu yang hantar mesej tu untuk minta pandangan.

Page memperbodohkan orang macam page kisah Rumah Tangga ni elok je korang unfollow & report je macam korang buat kat page Amran Fans tu. Jangan di biarkan berleluasa di alam maya. Depa nak raih populariti untuk kepentingan peribadi je. Yang bodoh korang yang jadi terganggu emosi baca kes kes rumahtangga yang di kongsikan kat page tu. Kebanyakkan isu2 dia memang menyakitkan hati. Contoh macam isu kentut ni. Ya Allah manusia bodoh je rasa benda ni jadi satu masalah dalam rumahtangga. Kalau ada spesis macam tu mohon jadi janda je sampai mati jangan kawen2 lagi.

Dari aku layan post2 Page Kisah Rumah Tangga yang tak masuk akal tu lagi bagus aku layan filem seram. Dah tau filem ni semata mata cereka. Tak payah nak fikir logik sangat. tapi ada jugak filem yang di adaptasi dari kisah benar & sampai boleh keluar sekuel kedua yang katanya boleh buat orang demam panas lepas menonton. Nak tau filem apa meh tengok kat sini >> Sekuel kedua Filem ni katanya terlalu seram sampai boleh buat orang demam panas sebulan lepas menonton <<

Jangan tak lama lagi keluar pulak dalam bentuk buku post2 dalam page kisah rumah tangga ni. Almaklum la trend sekarang buat post banyak2 kat FB page.. bila dah ramai orang like & komen lepas tu keluar la dalam bentuk buku. Yang dok post kisah rumahtangga kat page tu pun ntah2 belum berumahtangga budget macam concern sangat dengan masalah rumah tangga orang padahal nak meraih populariti je.

6 comments:

  1. Mak tak kuasa nak layan cerita macam gini..
    Ada banyak lagi masalah nak pikir...huhu

    ReplyDelete
  2. Baik layan filem seram ye.. hati saya tak cukup kental cam akak la

    ReplyDelete
  3. betul2.. kadang2 hal dalam bilik pon nak citer.. macam bodo pon ada.. kite yang open x pa lah.. yang x open ? x pasal2 kena maki ja...

    kite x folo page ni sbb kite x da rumah lagi.. tangga ja ada :P

    ReplyDelete
  4. hahahahha.. tapi tatawlah kenapa akak rasa benda tu mcm kisah benar jer.. hahahahaha. sebab memang pernah jumpa org mcm tu... hahahahaha

    ReplyDelete
  5. OMG! Biar benar ni! Nak minta pendapat ke atau nak minta kena gelak dulu? Serius tak sangka kentut busuk pun jadi alasan nak minta pendapat dalam FB ya.

    Hari tu baru terbaca kisah emak yang concern gila anaknya tak pandai baca lagi pada usia tiga ke, empat tahun gitu. Memang nak kena bahanlah!

    ReplyDelete
  6. uishh.. kentut pun jadi isu. ape kehel? hahaha

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!

Kongsi Kisah Seram Anda Disini

Name

Email *

Message *