KERETA HONDA CITY UNTUK PENGGUNA SAMSUNG GALAXY

25.5.16 Suria Lekatlekit 0 Comments

KERETA HONDA CITY UNTUK PENGGUNA SAMSUNG GALAXY. Aku ni pun pengguna samsung galaxy jugak. Ada 3 gadget jenama samsung aku ada walau old skool je. Almaklum la aku bukan jenis yang gila gadget. Asal keluar  version baru je beli. Mana mampu beb! Aku lebih selesa guna sampai terlingkup baru la nak beli yang lain. Maybe sebab produk samsung tak ada jual kat guardian kot tu aku jadi tak gila gadget sangat. Cuba ada jual kat guardian tengok... Sebab aku lebih teruja membeli belah bila masuk guardian je hahahaha


Untung tau jadi pengguna samsung galaxy ni.. Macam macam boleh dapat. Contoh sekarang ada GA untuk menang Kereta Honda City... Di ulangi Honda City ok! Aku pun tak mampu pakai honda city lagi sekarang ni sebab tu aku nak try contest mudah ni >> Samsung Galaxy Nak bagi 30 Honda City kepada Rakyat Malaysia yang bertuah <<


Benda benda macam ni tak salah kita cuba. Sebab kita tak tahu rezeki siapa honda city tu kan? Kita nampak macam agak mustahil tapi sebenarnya tiada apa yang mustahil dalam hidup ni boleh berlaku dengan izin Allah. Jangan berputus asa sebelum mencuba.

Normally mentality kita.. Ingat senang ke nak dapat kereta sebiji macam tu. Buang masa je try. Belum try dah fikir negatif memang la susah nak dapat aura positif tu. Lagipun tak rugi pun kalau mencuba. Kita di tuntut berusaha bukan mengeluh. Kalau usaha sekecil tu pun kita malas nak buat memang susah la nak dapat ganjaran & hasil yang lumayan, ye dak.

So, kalau rasa nak mencuba nasib menang honda city boleh la try GA mudah tu. Alah tak susah pun.. Try la dulu. Apapun pada yang try aku ucapkan selamat berjaya. Kalau menang honda city jangan bawa melebihi had laju yer... hehehehr

0 Komen Melekat:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com