KISAH SEORANG GAY NAK BELI PRODUK BUANG BULU

23.5.16 Suria Lekatlekit 1 Comments

KISAH SEORANG GAY NAK BELI PRODUK BUANG BULU. Entri ni bukan entri lucah yer.. Akak tak pandai tulis entri lucah, entri seram akak reti la mengarang katanya. Tapi cuma sebuah cerita yang di kongsikan oleh seorang kawan akak ni yang jadi pengedar satu produk untuk buang bulu. Tak kira la bulu roma, bulu ketiak, misai termasuk la bulu pada kemaluan. Ini bukan produk untuk sex yer.. Ini produk macam skincare jugak la. Even kat tut tu pun kena jaga tak boleh nak biar hutan dia merimbun sangat. Terlampau teduh kang banyak haiwan liar pulak berumahtangga.Jangan ingat  boleh jer biar memanjang tak perlu cantas dia luruh sendiri. Tidak ok!

Produk tu memang semua jantina boleh guna.. Tak kira la kau gay ke, pengkid ke,nyah ke hapa. Asal kau manusia yang ada bulu bulu kat tempat2 biasa berbulu tu boleh je nak guna. Produk ni pun bagus jugak sebab selain melincinkan kulit dia juga mampu melambatkan proses bulu baru tu tumbuh. Bulu2 yang baru tumbuh pun akan jadi lebih jarang & halus. Yang mana bulu kaki lebat nak2 lagi perempuan tu elok la try guna wax ni. Jangan risau tak menyakitkan.

Inilah produk yang memang berkesan menanggalkan bulu bulu kat segala sudut badan anda. Kalau rasa nak cuba boleh whatsapp 012 5254001

Biasa la pengedar produk memang akan di datangi macam macam jenis customer. tetiba kawan aku ni dapat sorang customer gay katanya nak beli produk buang bulu ni. Ingat nak buang bulu dada ke, bulu ketiak ke hapa.. Rupanya... nak buang bulu kat ***tet** dia tu. Katanya boyfriend dia tak suka. Dah tu ayat dia 'hot' & 'spicy' sangat. Sebut seketoi2 pulak tu tak berkias kias dah. Tak tau la dia tahu ke tidak yang jual tu perempuan. Aiyooo... Pengsan mak lima minit. Sebagai pengedar perempuan ni bila customer cakap macam tu Of course la dia jadi tak berapa selesa nak teruskan urusan jual beli. Serba salah dia nak reply. Mati akal nak cari ayat. Alih2 dia diam je la. hahahaha

Testimoni dari pengguna yang berpuas hati. Ok sapa ada masalah berbulu tu cepat dapatkan sebotol buat tebas semak semak kat tubuh anda

Yang si gay tu pun.. kau nak buang bulu kat mana pun kau punya pasal la. Yang kau cerita habis boipren kau tak suka bulu buluan kat tempat sulit kau bagai tu buat apa. Kalau kena kat aku pun aku tak tau samada nak teruskan urusan jual beli tu ke tidak. Kawan aku ni memang dah pernah berdepan dengan ragam customer yang macam2 bila tanya pasal wax dia jual ni. ada yang tunjuk terus gambar **tet** dia. mungkin dia terlampau lurus nak bagitau masalah yang dia hadapi supaya orang yang dia berurusan tu boleh faham dengan jelas masalah dia tu. Yang tu sama jantina pun macam tu tetap terkesima kejab la kawan aku tu. hahaha

Macam macam jenis ragam manusia ni.. Sebagai peniaga itulah yang anda perlu hadap sebab benda benda macam ni memang di luar kawalan & jangkaan anda. Jadi kena kuat dari segi mental jugak. Bukan senang nak jadi orang berjaya ni.. Pada peringkat awal macam macam benda perlu hadap untuk sampai level macam 5 orang selebriti ni >> Kisah Di sebalik Kejayaan 5 selebriti Terkenal Yang Mungkin Ramai Orang Tidak Pernah Tahu << Jadi bertabah la semua. Mungkin hari ni anda cuma jual secara dropship, siapa tahu berkat usaha satu hari nanti korang bakal jual produk sendiri pulak, kan? Semua tu tak mustahil boleh berlaku asalkan ada usaha, doa & tawakal.

1 comment:

  1. begitulah kisah kehidupan..ada yang memilih untuk berada di sisi gelap dan sisi terang..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!