SENARAI PEMENANG ANUGERAH BINTANG POPULAR BH 29

8.5.16 Suria Lekatlekit 1 Comments

SENARAI PEMENANG ANUGERAH BINTANG POPULAR BH 29. Sebab Anugerah Bintang Popular BH 29 ni aku tengok jadi boleh la update. Almaklum la hari ni melepak je kat rumah so ber mood sikit nak layan rancangan anugerah macam ni. Jadi sempat la aku tengok sapa menang sapa kalah. Yang kalah orang malas nak ambil tau tapi yang pasti artis yang menang akan lebih menyerlah lepas ni. Mesti banyak job depa dapat. Almaklum menang anugerah katanya..


Jadi tanpa membebel bebal meh kita tengok retis mana bertuah di anugerahkan paling popular tahun ni dalam Anugerah Bintang Popular BH 29..


  1. Artis baru wanita popular - Mira Filzah
  2. Artis Baru lelaki popular - Sufi
  3. Penyanyi Wanita popular - Adira
  4. Penyanyi lelaki popular - Aizat
  5. Penyampai Radio Popular - Dj Lin
  6. Artis Versatil Popular - Ifa Raziah
  7. Artis kolabrasi/duo/berkumpulan Popular - Wings
  8. Artis Komedi Popular - Abam
  9. Artis Youtube Popular - Siti Nordiana
  10. Pengacara Tv popular - Neelofa
  11. Artis Trending Popular - ayda Jebat
  12. Online personaliti media sosial Popular - Lara Alana
  13. Pelakon Tv wanita Popular - Emma Maembong
  14. Pelakon Tv Lelaki Popular - Sharnaaz Ahmad
  15. Anugerah Pencapaian Sepanjang Hayat - Fauziah Dato Ahmad Daud
  16. Kategori online Artis icon #respect popular - Aznil Hj Nawawi
  17. Pelakon Filem wanita Popular - Fathia Latiff
  18. Pelakon Filem lelaki Popular - Sharnaaz Ahmad
  19. Artis aksi selfie paling popular - Saharul Ridwan
  20. Bintang Paling Popular ABPH 29 - Neelofa

Apapun popular tak semestinya terbaik. Biasa la artis sekarang memang ramai yang popular tapi berbakat belum tentu. Apapun yang menang tu kategori boleh la & ada jugak artis yang aku rasa terbaik & layak menang dalam kategori dia macam Aizat, Dj Lin, Wings.. Dah rezeki depa ye dak? So redha je la itulah pilihan peminat.

Tapi bagus jugak dengan tema Respect nampak retis2 perempuan lebih sopan berpakaian. Takde menjolok & terjolok sangat biji mata. Bagus tema2 macam ni mengalakkan retis berpakaian sopan tanda respect.

Bagi yang tak menang dalam ABP BH 29 ni jangan sesedih sangat la. Tenangkan fikiran dengan pergi bercuti kat tempat tempat macam ni. Boleh feeling melawat negara eropah walau hanya pusing kat negara Asia je. Nak tahu kat mana meh tengok kat sini >>Teringin nak travel ke Eropah tapi tak cukup modal? Tengok tempat ni, macam lagi best je! <<

1 comment:

  1. alhamdullillah..tahniah kepada semua pemenang...moga terus berjaya dengan kerendahan hati...

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!