SIAKAP KELI DI KECAM TAK NAIK PENTAS AMBIL AWARD DI MALAM ANUGERAH PILIHAN ONLINE (APO)

2.5.16 Suria Lekatlekit 5 Comments

SIAKAP KELI DI KECAM TAK NAIK PENTAS AMBIL AWARD DI MALAM ANUGERAH PILIHAN ONLINE (APO). Apa punya lawak pun tak tau la kan. Pasal hantar wakil untuk ambil anugerah yang di menangi dalam Anugerah Pilihan Online (APO) pun bolej jadi isu besar ke? Hello.. Benda ni rasanya dah banyak kali berlaku masa majlis anugerah nak2 lagi dalam industri hiburan tak kira dalam & luar negara. Tak perlu nak jadi isu kot.. Lagipun dia dah upah orang wakilkan mereka untuk terima anugerah tu. Apa ada hal.


Dalam dunia online ni ramai kot yang memang tak suka mendedahkan rupa mereka hanya mempertaruhkan penulisan & perkongsian secara online. Kalau aku pun mungkin aku pilih hantar wakil kot. Aku pun belum bersedia nak enterframe muka aku secara umum. Nak2 lagi secara langsung. Aku bukan cantik sangat nak jual muka katanya. Lain la orang ada rupa.. penulisan ala2 je pun boleh popular bagai nak rak. Biarlah aku jual ayat je dalam blog buat masa ni. Akan datang mungkin pendapat tu berubah tetiba aku nak show off rupa aku. Mungkin masa tu blog aku dah menyerlah jauh kan.. Jadi orang dah kenal penulisan aku. Tetiba baru nak tayang muka. Ok la.. Takde la kena tuduh jual muka kan. hahahaha. Lagipun satu ketika dulu aku pernah tampil tanpa sorok muka pun. Bila bertukar status tu aku ambil keputusan tak nak tayang muka sangat. Sipi2 je aku tayang ikut keperluan.

Ada yang rasa kalau tak nak ambil award sendiri bagi je award tu kepada blogger yang sanggup datang meriahkan majlis. Alahai.. menang pun bukan depa vote diri sendiri kot. Orang yang vote. Tu pilihan orang ramai. Bukan satu kemestian pun dalam anugerah tu semua yang tercalon mesti datang & ambil anugerah sendiri kalau menang. Apa ada hal. selama ni korang baca blog siakap keli tak kisah pun tak kenal muka admin dia. Tetiba untuk majlis anugerah jadi kesah pulak.


Tapi tu la orang tak puas hati depa menang maka akan muncul macam2 pertikaian termasuk la hantar wakil untuk terima anugerah di menangi. Aku ni bukan baca sangat pun blog siakap keli tu. Tapi rasanya isu ni tak perlu jadi isu pun. Masing2 pun ada komitmen lain masa tu. Nak terkejar sana sini letih beb! Bahaya tau bila terlampau letih boleh menyebabkan maut. Tak caya korang boleh baca kat sini >> Awas! Ini sebab Letih Juga Boleh Menyebabkan Maut <<

Moral of the story.. Standard la bila ada apa2 majlis anugerah ni mesti macam2 isu akan di bangkitkan lepas majlis tu. Tapi agak lawak bila isu tak datang majlis anugerah & wakilkan orang lain ambil anugerah jadi isu besar. Tapi Ok jugak tu pada mereka yang jadi pertikaian. Boleh dapat publisti secara tak sengaja katanya. hehehe

5 comments:

  1. Siriyes..aq terkejut pikir yg awek cun tu lah owner siakap keli..fuh! Rupanya bukan..

    ReplyDelete
  2. Heheheheehe.. berdesu penjelasan dari admin SK. Apapun, tahniah SK. You deserved it.

    ReplyDelete
  3. ala rileklah..
    admin siakap keli ni tak nak cari glamer..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!