TENTU ANDA TAK PERCAYA DRESS KANAK KANAK INI HANYA RM12

17.5.16 Suria Lekatlekit 1 Comments

TENTU ANDA TAK PERCAYA DRESS KANAK KANAK INI HANYA RM12. Sapa yang baca blog lekatlekit.com ada anak perempuan. Anak perempuan la paling meriah dengan fesyen2 baju yang cantik & trendy. Kalau nak beli tu confirm la rambang biji mata nak pilih. Dari fesyen2 yang stylo milo sampai la ke fesyen muslimah semua cecantik & cecomel belaka. Memang kita kita yang ada anak perempuan ni kalau pergi mana2 terjumpa orang jual baju budak perempuan memang tergugat jugak la iman kan. Tu salah satu nikmat bila ada anak perempuan. hahahaha



Tapi harga baju kanak kanak ni kadang2 boleh tahan jugak kan. Kadang2 baju mak dengan anak dah sama harga. Nak2 lagi kalau yang new arrivals punya. Kelip pop biji mata tengok tag harga. Bukan semua orang berkemampuan nak beli baju mahal mahal & branded ni. Tapi naluri seorang ibu ni mahal atau murah tetap nak bagi anak anak dia pakai baju baru. Jadi terpaksa pilih yang lebih murah.

Ni model terpaksa. Tengah elok2 pakai spek itam nak photoshot tetiba spek jatuh spoil terus. hahaha.Untuk anak aku aku ambil size kecik sikit sebab nak padankan dengan legging. Dress ni boleh di gayakan ikut taste mak bapak budak. 

Baju yang murah2 pun bukan semua tak cantik, Ok! Ada baju yang harga murah tapi nampak trendy je bila pakai. Budak2 ni sarung apapun nampak comel, ye dak? Jadi pada mak bapak yang budget tak banyak tapi tetap nak anak anak nampak comel dengan baju baru meh sini nak tunjuk kat hangpa mana hangpa boleh beli dress cantik yang harga RM12 je sepasang. RM12 ok! Harga lebih murah dari harga topup katanya. Meh cuci mata kat bawah ni..


Cantik tak? Selebihnya korang boleh tengok kat sini >> Dress Kanak kanak <<

Untuk budak lelaki pun ada jugak T-shirt yang murah kalau korang tak ada anak perempuan atau ada kedua duanya sekali. Almaklum la budak budak ni.. Kang beli kat sorang, sorang lagi pulak muncung. Nak beli kena beli untuk semua. Jadi meh meh tengok kat bawah T-shirt budak lelaki

Sepasang T-shirt kanak kanak lelaki ni hanya berharga RM9. Gambar penuh boleh tengok kat sini >> Boys T-shirt <<
Kalau ada yang berminat nak beli boleh contact Puan Ismafalina Call/Sms/Whatsapp 0174351254. Atau boleh tengok di facebook https://www.facebook.com/iman.ismafalinaismail

Budak budak tengah membesar tak beli baju mahal2 sangat pun tak apa. Sebab mereka cepat membesar. Asalkan cantik & selesa di pakai pun cukup dah.

1 comment:

  1. Murah sangat tu Suria...
    Sayang anak akak dah besar..
    Tapi nak bagi tahu anak buah lah..
    Suruh terjah :)

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!