VIRAL! SCREENSHOT PRANK PALING BIADAP SEORANG ISTERI KEPADA SUAMI

14.5.16 Suria Lekatlekit 8 Comments

VIRAL! SCREENSHOT PRANK PALING BIADAP SEORANG ISTERI KEPADA SUAMI. Pagi tadi terbaca satu screenshot yang tengah viral. Screenshot tu pada asalnya di kongsi dalam satu group rumahtangga. Nak tunjuk kat orang kononnya betapa baik & sweetnya laki dia la tapi penerimaan yang dia terima jadi sebaliknya. Takde orang nak puji perbuatan melampau dia kenakan laki dia macam tu. Semua mengeji tindakkan perempuan tu walau tak tahu siapa. Nasib baik orang tak tahu account media sosial kau kalau tak confirm bukan kau je dapat malu.. sekali laki kau pun kena jugak tau.


Niat mungkin saja nak menyakat suami dia tapi cara dia tu agak melampau. Silap haribulan boleh jadi janda kau! Rasanya gurauan macam ni tak perlu ada dalam rumahtangga. Laki mana tak menyirap kalau tetiba bini dia mengaku mengandung anak lelaki lain. 




Alkisahnya cik kak ni nak prank laki dia cerita la konon kenal sorang lelaki ni dalam 2 bulan. kemudian keluar pergi rumah jantan tu then terlanjur & mengandung. Konon nak bagitau orang walau dia bergurau macam tu sekalipun laki dia tetap boleh sabar & takde keluarkan kata kata kesat. Kononnya laki ni memang jenis laki yang baik tak pernah maki hamun dia walaupun kadang2 dia termaki laki sendiri. Laki kau memang baik cik kak tapi kesian dapat bini macam kau.



Aku pun jenis gurau kasar dengan laki aku tapi ada batasan. Bergurau dengan petik nama laki atau perempuan lain memang takkan ada dalam gurauan kami laki bini. Apatah lagi nak buat prank bodoh macam perempuan tu buat. Dalam rumahtangga tak patut ada lawak lawak jahanam macam tu cik Kak ooi. Sangat bahaya. Silap langkah talak 3 kau dapat. Kesabaran orang jangan uji sangat sebab sabar manusia ni ada limit.


Lawak2 macam tu memang tak sesuai. Benda ni berkaitan maruah seorang lelaki. Lelaki mana tak rasa tercabar kalau bini dia dok tidur dengan lelaki lain belakang dia. Ingat suami kita manusia bukan malaikat so jangan nak uji melampau lampau sangat. Banyak lagi cara untuk korang buat mengeratkan hubungan tu contoh macam buat benda ni >> Korang dah pernah buat benda ni dengan pasangan masing masing? << Bukan je mengeratkan hubungan malah boleh menyihatkan badan lagi. Lagi sweet dari dok prank laki mengandung anak orang lain. 

Moral of the story.. Bila orang rasa dia terlampau urban & open minded so apa yang depa buat dah tak fikir panjang. Mungkin depa rasa dengan tidur dengan lelaki lain even bersuami satu trend kot, so tak salah la benda tu boleh di jadikan bahan bergurau. Mohon pergi kursus pra perkahwinan sekali lagi la cik kak Ooi!

8 comments:

  1. Boleh nak gurau suami isteri...tapi berpada-pada...bukan apa...takut pada asalnya gurauan lama2 jadi betul2 berlaku...rumahtangga ni banyak dugaannya..dapat suami atau isteri yang baik,sabar,,,hargai betul2...katakan kalau suami dia yang prank macam tu agak2 boleh terima tak..tidak semua perkara boleh dijadikan gurauan.

    ReplyDelete
  2. Gila ah .. Nsb laki jenis cmni je.. Klu dh dh lama wasalam..

    ReplyDelete
  3. Memang tabik spring dekat si suami sebab tak cepat melatah. Syukur si isteri tak di'lepas'kan dalam whatapps tu.. kalau tak.. menyesal kemudian tak guna dah..

    ReplyDelete
  4. aduh .. terkena aku .. kalau ada suami paling sporting macam tu, cayalah. Respek gila dengan dia.

    ReplyDelete
  5. Cam banggang je si isteri tu.. benda camtu pn boleh buat main.. agak2 la baiii

    ReplyDelete
  6. saya dan isteri pun gurau..bahasa pun kasar dan kesat tapi tak boleh juga sehingga menjejaskan maruah diri...

    ReplyDelete
  7. Kalau suami jenis yg kurng kesabaran tu abis la silap2 talak tiga terus dia kasi...lepas tu nak menyesal pon tak gunakan...nak gurau pon hagak2 la

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!