WATAK RANI KULUP , BOMOH VIP IBRAHIM MAT ZIN & DIDIE ALIAS JIKA BERLAKON DALAM FILEM X-MEN

13.5.16 Suria Lekatlekit 0 Comments

WATAK RANI KULUP , BOMOH VIP IBRAHIM MAT ZIN & DIDIE ALIAS JIKA BERLAKON DALAM FILEM X-MEN. Kita sedia maklum Ayahanda Rani Kulup ni terkenal dengan ativiti dia yang rajin buat report polis kalau ada apa2 isu. Bomoh VVIP pulak dia kita sedia maklum la dengan ritual2 bomoh dia yang kelakar tu. MH370 hilang dia gunakan teropong buluh hapa ntah nak teropong lokasi MH370, hujan tak turun dia pecahkan tembikai & banyak lagi ritual dia yang menjadi kontroversi. Pelakon Didie Alias pulak sejak masuk zon tua ni.. Dia punya fesyen pulak ala2 lady gaga malaysia katanya. Tak pelik bukan Didie Alias. Kadang2 sampai tak nampak rupa manusia dah.. Dah macam Alien.

Rani Kulup. Raja Report Negara

Depa depa ni memang spesis yang suka buat benda2 yang agak pelik pada pandangan mata masyarakat la. Kepelikkan mereka tu la buat mereka di kenali. Maybe cara tu je kot yang paling senang nak menyerlah. Buat benda mengarut memang la orang akan bercerita pasal dorang. Almaklum la manusia ni spesis yang paling susah nak mengawal lidah & mulut termasuk la aku sendiri. hahahaha Jadi bila ada spesis lain dari yang lain atau membuat benda2 yang di luar logik akal manusia memang akan jadi perhatian.

Ibrahim Mat Zin, Raja Bomoh VIP

Gamaknya kalau depa ni di satukan dalam filem X-men mesti gempak gila. Mesti korang tak terbayang kan apa watak paling sesuai untuk mereka mereka ni. Aku pun bukan tengok filem X-Men jadi aku sendiri tak tahu watak watak dalam filem tu cuma terbaca satu artikel ni >> Bayangkan 5 Karektor filem X-Men ni Di lakonkan 5 Orang femes kat Malaysia Ni << Memang terkekek kekek jugak gelak. Bukan apa terbayang Rani Kulup, Bomoh VVIP, Didie Alias & beberapa orang lagi orang yang di kenali dengan benda2 pelik dorang buat berlakon dalam filem X-Men. Memang tak jadi filem aksi dah rasanya.. Jadi filem pecah perut bukan pecah panggung. Hahahahaha

Didie Alias Lady Gaga Malaysia

Moral of the story.. Tak salah kita nak cipta identiti sendiri yang lain dari yang lain tapi jangan la buat sesuatu yang boleh mengaibkan diri sendiri sampai jadi bahan ejekkan & hinaan orang lain. Berpada pada kalau nak buat sesuatu yang boleh menonjolkan diri. Kadang2 yang simple itu lebih indah. Bersederhanalah..

0 Komen Melekat:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com