AIR ASIA NAK BAGI TIKET PENERBANGAN PERCUMA

11.6.16 Suria Lekatlekit 0 Comments

AIR ASIA NAK BAGI TIKET PENERBANGAN PERCUMA. Air Asia ni saja tau. Bulan2 puasa macam ni la dia nak buat promosi yang boleh menggugat keimanan orang lain. Mentang2 la cuti sekolah.. Tapi cuti penggal jatuh pulak pada bulan puasa. Tapi tak apa bukan semua orang bulan puasa ni tak bercuti langsung kan. Ada yang masih travel sana sini sepanjang bulan puasa. Katanya nak cari pengalaman berpuasa kat tempat orang.


Bagi yang spesis suka merantau tak kira apa bulan sekalipun elok la tengok promosi Air Asia tengah buat sekarang. Giler Beb! Aku pun rasa macam nak packing baju ajak laki aku pergi bercuti jugak tapi memandangkan isnin sekolah dah nak buka jadi terus aku unpack balik niat nak packing baju tadi. Ye ye je kan? Bukan apa nak gambarkan offer Air Asia ni sangat best sampai rasa nak menangis tak dapat nak rebut peluang ni.

Jadi sesapa Sapa yang ada plan nak fly kemana mana elok la tengok promosi air asia ni. Manalah tau nak pergi bercuti ke hapa.. Time macam ni la korang kena rebut peluang untuk bercuti sambil berjimat. Dapat tiket penerbangan percuma tu. Nak tau term & condition dia untuk dapat free flight ticket meh baca kat sini >> Promosi Bulan June Air Asia <<

Air Asia penerbangan tambang murah yang aku rasa paling banyak buat promosi. Ada je promosi dia sepanjang tahun. Bagus la dah la murah banyak pulak tawaran hebat. Moga hujung tahun ni aku dapat terbang kemana mana dengan Air Asia lagi. Lama jugak tak jalan jauh ni.

0 Komen Melekat:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!