JANGAN MEMBELI DI ZALORA SEBELUM ANDA BACA NI

2.6.16 Suria Lekatlekit 4 Comments

JANGAN MEMBELI DI ZALORA SEBELUM ANDA BACA NI. Ramai dah buat persediaan raya walau yang dekat adalah puasa. Aku macam biasa la.. Tak pernah nak prepare awal. Time time macam ni aku rilex je. Baju raya ke hapa masih tak ada plan nak cari lagi. Nanti2 la... Tak ada baju raya baru, baju2 yang ada pun tak jadi masalah aku nak pakai raya.  Biasa la kehidupan aku sangat simple.. Yang penting anak aku mesti pakai baju raya yang baru. Sebab mak bapak aku besarkan aku dulu tak pernah skip baju raya so anak aku selagi aku mampu aku takkan skip baju raya untuk dia walaupun baju2 dia dengan aku boleh kata tiap2 bulan beli.


Bagi yang malas nak bersesak kat luar nak beli baju raya sekarang ni dah tak susah. Online bersepah orang jual.. Bukan setakat baju raya segala mak nenek ada boleh order je nanti sampai la depan pintu rumah. Antara menawarkan baju baju raya dengan design terkini adalah Zalora. Sapa tak kenal Zalora kan.. Portal Online Shopping yang terkenal di alam maya. Aku pun pernah la dua kali dapat berkolabrasi dengan zalora & dapat la vocuher membeli belah. Alhamdulillah.. service dia tip top. Penghantaran dia pun sangat cepat. Barang yang sampai pun tak ada cacat cela kat mana2. Aku pun pernah beli handbag untuk mak aku dari Zalora. So far walau tak secepat macam di area kl/selangor bila pos ke kampung tapi takde la lama sangat. Dalam seminggu tu dah dapat. Sebab nun jauh kena hantar kat kampung aku di kedah.

Tapi bagi sesiapa yang tengah dok window shopping baju raya kat Zalora sekarang jangan beli apa - apa lagi sebelum anda dapatkan benda ni. Menyesal ok kalau lepas payment baru korang tengok ni. Mesti hentak2 kepala atas keyboard. Jadi sebelum proceed meh tengok dulu kat sini >> Ini Cara Untuk Anda Dapat Diskaun Bershopping Di Zalora << Jadi membeli belah la secara bijak, Ok!


Moral of the story.. Sesapa rasa tak nak bercium bontot, bersesak macam kat Jalan Tar semata mata nak beli kelengkapan raya boleh la beli kat Zalora. Boleh rilex & tenang jer... peluh pun tak keluar katanya. hehehhee

4 comments:

  1. Baju raya ank2 dara akk dh setel bln 3 hari tu..cpt2 hanta sbb xmo nti xsiap masa nk dekat raya..hehehhee

    Baju kasual dorang xbeli pun xpe kot..sbb yg ptg baju pg raya tu je kan

    ReplyDelete
  2. PC pun tak buat persiapan apa lagi..hihi..biasanya hujung-hujung nanti baru terhegeh-hegeh..alahai.. ^^

    ReplyDelete
  3. Dah start shopping raya dah .. tak lah kelam kabut nanti :)

    ReplyDelete
  4. Shopping sikit-sikit sepanjang tahun, lama-lama sampai raya nanti selesailah shoppingnya ^_^

    Akak pun malas nak bersesak tapi adakalanya lebih puas hati kalau dapat pegang, belek dan sebagainya barang yang nak kita beli tu.

    Tapi bila sentuh bab raya ni, anak-anak memanglah diutamakan. Kita-kita mak budak ni, banyak dah persiapan raya tak raya!

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!