PAKAR MOTIVASI PROF IZZI HAJI ALI MENINGGAL DUNIA

24.6.16 Suria Lekatlekit 2 Comments

PAKAR MOTIVASI PROF IZZI HAJI ALI MENINGGAL DUNIA. Innalillahiwainnalillahhirojiun.. Sesungguhnya setiap yang hidup pastikan mati. Terbaca di post Mynewshub tadi katanya Prof Izzi Haji Ali yang pernah popular di salah satu stesen radio dulu dengan slot motivasi dia yang di siarkan setiap hari & pernah di palitkan dengan satu kontroversi sehingga di kecam oleh masyarakat di khabarkan telah meninggal dunia tengahari tadi akibat strok.


Salam takziah kepada seluruh ahli keluargha allahyarham. Semoga mereka kuat & sabar menerima kehilangan insan tersayang. Semoga Allah memberi ketabahan kepada seluruh ahli keluarga arwah. Sesungguhnya pemergian Allahyarham di hari yang sangat di impikan seluruh umat islam iatu pada hari jumaat kerana Sesiapa yang mati pada hari Jumaat atau malam Jumaat terpelihara daripada fitnah kubur. Subahannallah beliau insan terpilih yang pergi pada hari yang menjadi impian seluruh umat islam untuk mati.

Semoga Allah mengampuni segala2 dosa2 beliau & menempatkan beliau di kalangan orang orang yang beriman. Amin...

2 comments:

  1. innalillahiwainnalillahhirojiun. berita yang mengejutkan
    arwah meninggal pada hari jumaat, tanda kematian husnul khotimah
    moga arwah ditempatkan dikalangan orang yang beriman.

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!

Kongsi Kisah Seram Anda Disini

Name

Email *

Message *