TAHNIAH! HANIS ZALIKHA SELAMAT MELAHIRKAN CAHAYAMATA

3.6.16 Suria Lekatlekit 1 Comments

TAHNIAH! HANIS ZALIKHA SELAMAT MELAHIRKAN CAHAYAMATA. Seorang lagi blogger & sekarang dah bergelar retis selamat menjadi seorang ibu. Kalau sebut hanis zalikha ni rasanya ramai yang kenal. Kalau yang tak kenal tu mungkin jarang nak ikuti perkembangan industri hiburan tanah air apatah lagi dunia blog Malaysia ni. Yang tak kenal tu takpe la.. Depa confirm tak minat nak ambil tau. Bagi yang kenal tu berita ni mungkin menjadi berita yang tak sabar sabar depa nak baca. Maka aku pun tak sabar sabar jugak nak menulis.


Di khabarkan katanya Hanis Zalikha dah selamat melahirkan seorang bayi lelaki. Dah siap nama depa announce. Tak payah tunggu nak buat press conference bagai. Bagus.. senang peminat pun tak payah dok tanya tanya sangat. Bagus lepas lahir je bagitau nama. Nama yang membawa maksud baik bila di sebut sebut Insya Allah menjadi doa yang baik baik jugak buat si anak.


Tahniah la kepada pasangan retis Hanis Zalikha & Hairul Azreen atas kelahiran bayi sulung mereka. Assalamualaikum Yusuf Iskandar. Semoga menjadi anak yang soleh berjaya dunia & akhirat. Semoga dapat menempuhi kehidupan mencabar ini dengan penuh sabar & kental. Semoga membesar bagi juara.

Selamat berpantang buat hanis zalikha.. Semoga perjalanan menjadi seorang ibu di permudahkan. Semoga anda menjadi ibu yang sekental mereka mereka ni >> 3 ibu yang kental berkongsi kisah mereka yang struggle bekerja & menguruskan rumahtangga termasuk seorang ibu yang mempunyai anak autisme << Manatau dengan membaca kisah kisah mereka boleh memberi inspirasi & motivasi untuk kita menjadi ibu yang lebih baik. Amin...

1 comment:

  1. Tahniah buat mereka. Tahulah juga tentang Hanis Zalikha ni yang asalnya seorang blogger :)

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com