CARA NAK BUAT MANGGA SUSU YANG TENGAH VIRAL SEKARANG

30.7.16 Suria Lekatlekit 2 Comments

CARA NAK BUAT MANGGA SUSU YANG TENGAH VIRAL SEKARANG. Katanya sekarang tengah viral minuman mangga susu ni. Bagi penggemar jus buah mesti menitik nitik air luar hanya dengar nama minuman jer.. Terbayang mangga yang kuning di raja.. Susu yang lemak berkrim.. di tambah ais untuk sejukkan minuman. Di minum dalam cuaca yang panas. Bayangkan Jus mangga susu ni mengalir ke tekak korang.. Allah.. nikmat tak terkata.


Tu dia.. ada yang baca intro sambil telan air liur gamaknya. Menangis bila terkenang kesedapan mangga susu tu. Jangan menangis sayang sayang semua. Jangan risau kalau susah nak dapat kat luar kita buat sendiri mangga susu kat rumah. Bukan susah pun sebenarnya cuma mungkin sebelum ni kita tak tahu jer cara nak membuatnya.

Atas keprihatinan kepada semua penggemar minuman mangga susu ni maka lekatlekit.com dengan berbesar hati nak share video & resepi nak buat mangga susu agar yang mengidam tak kempunan. Manalah tau kan.. ada ibu2 mengandung yang teringin nak merasa minuman mangga susu ni.. Kang tak dapat meleleh pulak air liur baby lepas lahir. Kata orang tua la.. Sebenarnya tak ada kaitan pun air liur anak meleleh dengan kempunan tak dapat makan atau minum sesuatu masa mengandung tu.

Jadi untuk tidak menghampakan mereka2 yang tercari2 resepi nak buat minuman mangga susu ni meh la tengok kat sini >> [VIDEO] Resipi Mangga Susu << Bukan je dia bagi resepi siap bagi tutorial cara nak buat dengan video lagi. Tak ada alasan untuk cakap tak reti nak follow resepi.

Jadi selamat mencuba. Elok sangat hujung minggu macam ni santai2 dengan family sambil menikmati Mangga susu.

2 comments:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!