FILEM PALING SERAM YANG BUAT ANDA FOBIA TIDUR DALAM GELAP

15.7.16 Suria Lekatlekit 2 Comments

FILEM PALING SERAM YANG BUAT ANDA FOBIA TIDUR DALAM GELAP. Sebelum ni Filem The Conjuring 2 katanya seram sangat sebab menggunakan Audio rakaman suara roh sebenar dalam filem tu. Semua orang pakat nak tengok la sejauh mana keseraman filem tu termasuk la aku. Walaupun filem The Conjuring 2 dah lama keluar pawagam tapi sampai sekarang aku masih belum tengok lagi. Dok tunggu keluar dalam bentuk DVD. Jangan nak suggest suruh aku beli cetak rompak.. Aku tak nak tengok filem seram yang nampak kepala orang dok lalu lalang depan skrin besar pawagam atau tengok dvd yang rakam dari astro first. Sebagai peminat filem seram memang aku perlukan kepuasan bila menonton filem tu so aku lebih suka beli dvd original. Bukan berlagak ke hapa tapi soal kepuasan.


Tapi aku dok baca review sesetengah blogger yang dah tengok filem tu ada yang kata seram & ada yang kata filem tu tak seram & tak best. Biasa la manusia kadang2 taste seram dia high level macam aku ni mungkin ada filem yang dah cukup seram bagi orang lain tapi bagi kami celah gigi pun tak tasa seram tu. Ingat senang nak nak memuaskan nafsu seram peminat filem seram macam aku. Setakat filem terbitan Apek David Teo tu kau tak payah provok kata seram sangat la. Filem James Wan anak kelahiran Malaysia yang banyak buat filem2 seram antarabangsa macam The Conjuring 1 & 2 , Siri Insidious, Annabelle, Furious 7 pun belum tentu mampu memuaskan nafsu seram aku inikan pula setakat pengarah filem terbitan MiG. hahahaha

Tapi katanya ada satu lagi filem yang lebih seram dari The Conjuring. Bagi yang rasa filem The conjuring tu dah cukup seram rasanya kalau tengok filem ni confirm lepas ni korang akan fobia nak tidur dalam gelap. Bukan je takut nak tidur dalam gelap malah anda jugak akan takut berada di tempat2 gelap jugak. Katanya filem ni jugak tak rekemen pada sesiapa untuk tengok sorang sorang. Amboi dia bunyi cerita macam seram sangat. Seram ke tidak & korang nak tau filem apa yang sampai orang boleh fobia berada dalam gelap meh tengok kat sini >> Filem Seram Ini Hanya Yang Betul Betul Berani Sahaja Boleh Tonton <<

Ni yang buat aku tak sabar nak tengok ni. Gamaknya seram tu sampai aku serik nak tengok filem seram lagi ke tidak? Kalau mampu buat sampai aku nak ke toilet pun tak berani memang aku respect la.. Tapi kalau setakat lepas tengok aku boleh lepak2 online tanpa di temani sesiapa di tengah malam hari.. Bermakna filem tu memang level seram dia macam David teo je la. hahahaha

2 comments:

  1. sebut pasal conjuring ni... nak kena tengok juga... sbb anak murid ada dok tanya bab akidah dari filem seram ni,,, jadi kena tengok juga sbb nak bg jawapannya nanti...

    ReplyDelete
  2. Akak idak lah nak menengok cerita seram Suria..
    Penakut ya amat akak ni..
    takut menggigau jer hahhaha..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!