GAMBAR ANAK LANA NORDIN YANG JARANG DI TAYANG PADA MEDIA

31.7.16 Suria Lekatlekit 1 Comments

GAMBAR ANAK LANA NORDIN YANG JARANG DI TAYANG PADA MEDIA. Selepas kahwin nampaknya artis yang memang sesak dengan pelbagai kontroversi semakin slow down sikit. Aktiviti seni dia pun tak serancak dulu rasanya. Mungkin dia nak fokus pada rumahtangga & anak yang masih baby tu. Mungkin jugak dia memang nak jadi surirumah terus.Bagus la. Sebab nak jadi surirumah ni hanya wanita wanita yang hebat je mampu. Kalau korang yang rasa nak jadi surirumah tu kena tahu dulu samada korang mampu ke tidak. Nak tau korang mampu ke tidak jadi surirumah meh la test kat sini dulu >> Anda mungkin hebat dalam kerjaya tapi belum tentu mampu jadi surirumah. Nak tahu anda mampu atau tidak jadi surirumah elok la tengok kat sini dulu << Tapi bagus juga kalau Lana Nordin ni memilih fokus pada rumahtangga. Mengelak dari berlaku kontroversi yang mungkin boleh gugat keharmonian rumahtangga dia.


Pernah jugak jadi kontroversi lepas kelahiran anak dia.. Tapi tak payah sebut la. Mengaibkan dia padahal tak tau betul ke tidak anggapan peminat ni. Apapun anak tu di jaga dengan baik & membesar dengan comel & sihat. Almaklum la.. Anak mix melayu + mat salleh ni. Level comel semakin berganda ganda la. Tapi Lana Nordin nampaknya jarang nak share sangat gambar anak dia kat media sosial. Tak macam sesetengah artis.. Anak pun dah jadi retis. Sebab depa rajin share perkembangan anak depa kat media sosial. Mungkin depa nak anak2 depa sama2 jadi retis so kena cipta populariti sejak dari bayi la kan. hehehehe

Mungkin Lana Nordin dia tak nak anak dia jadi selebriti kot sebab kecil lagi. Risiko share perkembangan anak kat media sosial nak2 anak seorang public figure ni banyak. Yang tak tahan anak kena kutuk tu better privacy kan la anak. Kang anak kena kutuk masuk melodi pulak..

Tapi Lana Nordin walau tak buat account media sosial untuk anak dia tetap la dia share jugak wajah anak dia pada media. Rasanya dia tak ada niat nak sorokkan anak cuma dia tak rasa perlu nak expose sangat kot anak dia. Memang comel sungguh anak lana nordin ni. Meh la tengok kat gambar di bawah


Baby mana tak comel ye dak tak kira la mix ke tidak. Asal nama baby ni macam mana pun rupa dia tetap la comel tak hengat katanya.Apapun semoga dia membesar jadi anak yang cemerlang dunia & akhirat.

1 comment:

  1. Betul tu, Suria. Asal namanya 'baby' (bukan nama timangan yerk, yang tu tak comel langsung!), memang comel aje pada mata kita!

    Tak kiralah anak orang mix ke, pure sebangsa ke, yang penting anak kita juga yang tetap paling comel di hati kita. Betul tak ni?

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!