PERHATIAN! 8 PORT MAKAN NI ANDA MESTI TAHU

16.7.16 Suria Lekatlekit 0 Comments

PERHATIAN! 8 PORT MAKAN NI ANDA MESTI TAHU. Orang perempuan bila keluar satu je masalah yang selalu terjadi.. Tak tahu nak makan kat mana. Lepas tu kalau pasangan dia suggest kat mana2 tempat makan mesti dia rasa macam 'not my taste' tapi bila di tanya kat mana dia rasa nak makan dia tak tahu & tak ada idea pulak nak bagi. Macam aku malas sungguh nak decide makan kat mana2.. Cuma kadang2 teringin nak makan something aku bagitau je kat asben aku & dia la akan cari kat mana ada makanan tu.


Antara Sebab aku malas nak point mana2 tempat adalah kerana aku tak tahu jalan & kelemahan aku susah nak ingat jalan berbanding suami aku. Pergi la ceruk mana pun macam expert je. Dulu first time nak balik kampung aku pun sama. Kalau tanya aku jalan.. Gamaknya tak pulang ke pangkal jalan la. Nasib baik la asben jenis mesra jalan.. Even tempat dia tak pernah pergi pun dia boleh redah & sampai jugak. Tu salah satu sebab aku malas nak decide makan kat mana mana.

Masalah orang perempuan lain aku tak tau la.. Adakah depa malas nak decide makan kat mana2 tu sebab depa pun macam aku tak tahu jalan atau sebenarnya depa sendiri pun tak tau nak makan kat mana atau nak makan apa. Susah bila lapar tapi tak tahu nak makan apa & nak makan kat mana alih2 orang yang tolong bawa pun naik fedup dengan kita.

Jadi yang selalu ada masalah tak tau nak makan apa & nak makan kat mana elok la 8 port makan ni >>8 Port Makan Unik Dan Berpatutan Yang Korang Mesti Cuba At Least Sekali Seumur Hidup! << Makan tengah sawah padi pun ada. Wow! macam best je. Nak2 hari ni hari minggu. Esok pun hari minggu lagi so ada change nak ajak try makan kat salah satu 8 port makan ni.

Jadi moga artikel yang den share ni boleh membantu korang buat keputusan nak makan kat mana nanti. Mana2 food hunting tu boleh la mula memburu destinasi makan yang best lepas ni.

0 Komen Melekat:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!