YANG ADA HATI NAK JADI ISTERI NOMBOR 3 ADI PUTRA KENA TAHU PASAL NI

19.7.16 Suria Lekatlekit 6 Comments

YANG ADA HATI NAK JADI ISTERI NOMBOR 3 ADI PUTRA KENA TAHU PASAL NI. Kecoh la dua tiga hari ni pasal tersebar gambar pernikahkan pelakon Adi putra bersama isteri kedua walau kedua dua masih tak mahu bagi apa2 komen terhadap gambar & gosip yang tersebar tu. Kalau dah kahwin tu, Tahniah je la. Apa nak di kata.. Dah jodoh. Di sebalik apa yang berlaku tu, Biarlah Allah sahaja yang menentukan.

Pelakon yang menjadi kegilaan ramai masakini Adi Putra

Aku macam biasa la.. Baca jer semua cerita,berita, gosip,kontroversi & viral tapi bukan semua berita & cerita sensasi tu aku berminat nak ulas. Mula2 kes adi putra kahwin ni memang rasa tak ada apa yang aku rasa best nak tulis.. Tapi bila tengok gambar isteri kedua dia kemudian compare dengan yang pertama boleh nampak banyak persamaan antara kedua dua isteri Adi putra ni. Baru la aku rasa macam best je nak buat entri hahahaha

Walaupun Adi putra ni Tinggi, slim & gelap tapi taste dia tetap perempuan yang berkulit putih, ber muka bulat & berbadan sedikit chubby @ tembam. Korang perasan tak persamaan fizikal kedua dua isteri dia? Memang taste Adi Putra kot.. Sapa kata perempuan muka bulat & badan chubby takde value. Hero drama & filem yang romantik macam tu pun tergila gila tau perempuan macam ni. Jadi wanita2 yang lansing muka V shape kalau ada hati nak jadi nombor 3 & 4 dalam hidup Adi putra, sila la la bulatkan apa yang perlu. Sebabnya mungkin Adi Putra tak tertarik pun badan size s korang tu hahahaha. kadang2 pandangan mata lelaki memang tengok perempuan langsing macam tiang katanya. Sebab dulu aku ada kawan yang memang taste dia perempuan berbadan besar. Mula2 pelik jugak.. sebab dia kategori lelaki ada rupa jugak tapi citarasa orang mana sama ye dak. Tak salah pun nak suka perempuan berbadan besar sebab mereka pun ada kecantikkan mereka tersendiri.

Isteri pertama & kedua Adi Putra. Persamaan mereka berkulit putih berpipi pau & berbadan chubby.

Sebab tu kita tak boleh kaitkan fizikal seseorang dengan perjalanan jodoh dia. Ada orang yang cantik badan ramping bak kerengga kalau karate boleh senang patah dua katanya.. Mungkin bukan citarasa lelaki yang dia suka sebab yang ramping tu belum tentu menarik pada pandangan mata semua orang. Sebab kecantikkan dari pandangan mata setiap manusia tu berbeza.

Kadang2 bukan size badan atau paras rupa yang membuatkan seseorang tu suka pada pasangan dia, mungkin faktor kematangan juga buat orang jatuh cinta walau kalau dari fizikal tu kurang menepati ciri pasangan idaman. Bersikap matang jugak perlu untuk mendapat pasangan di luar jangkaan, Jadi kalau korang nak tau perangai korang dah matang bersama usia atau belum boleh test kat sini >> Nak tahu tahap Kematangan & mentaliti Anda, Meh Test Disini <<

Jadi yang mana badan tak dapat cutting S, muka tak mampu jadi V shape jangan sesedih.. Manalah tau ada hero2 filem sedang mendambakan anda sebagai pasangan hidup siapa tahu. Bak kata pepatah tuah ayam nampak di kaki... tuah manusia mungkin pada potongan badannya. hehehehe

6 comments:

  1. betul tu kan..perasan gak bila tgk gmbr..persamaan tuuu~

    ReplyDelete
  2. hehehe sempat lagi mencari persamaan ni..

    ReplyDelete
  3. Akk perasan jugak...hahahaha..tp kan kalau tnya hubs akk dia xbg akk diet..dia ckp bila dh jd isteri ni bia la kasi berisi sikit bdn..br cntik dan menarik..laki je faham selera dia kan

    ReplyDelete
  4. Bak kata Abam Bocey gemuk is awesome.
    Eh! macam takde kena mengena jer...ngeh!ngeh!ngeh!

    ReplyDelete
  5. Moga terus berkekalan...amenn..

    ReplyDelete
  6. haha...punyerlah payah nak turunkan berat badan...rupanya ada gak lelaki suka badan gempal nih haha!

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!