ASTAGFIRULLAH.. APA YANG AWAL ASHAARI PAKAI TU?

25.8.16 Suria Lekatlekit 5 Comments

ASTAGFIRULLAH.. APA YANG AWAL ASHAARI PAKAI TU? Awal Ashaari antara retis yang suka mengutuk & mengondem blogger kalau nak tahu. Dia ni macam Anti sangat dengan blogger.. Padahal dia tak tau dia masih bertahan dalam dunia seni hiburan kerana adanya blogger yang masih menulis pasal dia tak kira la benda baik atau buruk. At least orang sentiasa kenal dia melalu penulisan di blog.


Awal ashaari antara artis yang tak habis2 dengan kontroversi.. Kontroversi melibatkan anak dia la.. bini dia la.. Antara retis yang agak emosional jugak la. Tadi tengok orang mula Viral fesyen yang dia pakai dalam satu showcase fashion katanya. Nak gelak ke tidak tak tau la. Ni ke di namakan fesyen zaman sekarang. Rasanya ni bukan fashion terkini tapi fashion ni nampak macam uniform sekolah di convert menjadi fashion lelaki metroseksual yang hipster katanya. Sebab kat Malaysia memang uniform sekolah budak perempuan macam ni hahaha

Apa keburuk sangat fesyen kau pakai ni awal?? Kau ni memang main sarung je asal orang bayar. Macam dah tak ada ego & harga diri. Kalau orang sarung kau dengan guni beras then bayar kau pun aku rasa dia ni pakai jugak.  Pandangan mata masyarakat Malaysia confirm majoriti tak rasa fesyen ni fashionable pun. hehehehe

Katanya ni pakaian tradisi Scotland.. tapi nampak janggal kot dalam budaya & masyarakat melayu kat malaysia ni. Tak payah nak jadi orang Scotland sangat la kan.. hahaha

Hope selepas di kritik nitezen awal kembali ke pangkal jalan. Kembali berpakaian lelaki yang macho bukan pakai kemeja dengan skrit macam ni walaupun sekadar mengayakan fesyen tu hanya satu hari. Sebab kesannya orang akan kritik kau berhari hari. Dari kau pakai skrit kau pakai kain pelekat lagi nampak jantan. lelaki melayu lebih nampak jantan dalam pakaian tradisi melayu bukan dalam pakaian tradisi Scotland katanya.. Ni nampak alahai macam pondan tak pondan je aku tengok.

Kesimpulannya.. Lelaki jangan ingat apa yang perempuan pakai je boleh menyebabkan fitnah kalau lelaki yang pakai macam ni kat Malaysia pun boleh mengundang fitnah jugak tau. Jadi elakkan buat perkara yang boleh menjadi salah faham & fitnah. Ingat semua orang tahu ke pakaian orang Scotland jadi jangan marah la kalau kau kena gelak hehehe

Moral of the story.. Kalau nak bagi award melalui Facebook rasanya awal dapat award yang mana satu yer guna application ni >> 10 Anugerah Yang Boleh Anda Bagi Kepada Rakan Di Facebook << Sebab dalam 10 anugerah ni ada anuegerah The Good Fashion Guru Award.. rasanya bagi je la kat awal ashaari kan. hahahaha

5 comments:

  1. kikikiki~
    hilang macho oii.
    adeh !

    ReplyDelete
  2. hahahaha fesyen apa benda nih.. berani dya pakai kan.. apa2 jelaa..

    ReplyDelete
  3. peliknya fesyen yg dia pakai ...huhu...

    ReplyDelete
  4. baju scotland muka java...ok sesuai sangatttt...kikiki...ni kalau mil akak nampak sah2 kene maki.. :p

    ReplyDelete
  5. Suruh je duduk Scotland tu..kat sini tak de nye org nak pakai camgitu..hehehe

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!