CARA PALING MUDAH NAK BUAT PIZZA MEGI INDOMIE

13.8.16 Suria Lekatlekit 1 Comments

CARA PALING MUDAH NAK BUAT PIZZA MEGI INDOMIE. Sapa kat sini hari minggu masih melukut dalam rumah tak pergi mana2. Aku sebab dua tiga minggu ni suami bekerja di hari minggu maka bersosial la aku kat media sosial sampai muka pun dah sama bentuk dengan skrin pc katanya hahaha. Selain layan anak.. layan jugak la resepi2 yang maybe nak di jadikan idea memasak katanya. Almaklum la surirumah.. sinonim la dengan kerja masak memasak.

Pizza Indomie

Selama aku dok dengar orang buat murtabak megi jer.. Tapi ni kali pertama dengar orang buat pizza megi. Megi indomie pulak tu. Sedia maklum megi indomie ni dari seberang so resepi ni pun di reka oleh teman kita di seberang sana. Tapi not bad... nampak sedap pulak.

Bahan bahan nak masak dia pun simple sangat. Cuma guna megi indomie,telur,sos pasta,keju,sosej,daging cincang & minyak masak je. Simple kan bahan nak buat dia. Kalau bahan dah simple sangat nak buat pun double simple jugak la. Korang boleh tengok resepi & video cara nak memasa Pizza indomi ni kat sini >> Video & Resepi Cara Masak Pizza Indomie Yang Sangat Mudah Senang Tapi Sedap <<

Apa tunggu lagi dari dok melukut depan skrin sampai muka jadi petak moh ler ke dapur kita memasak Pizza Indomie yang sedap lagi menyelerakan dari muka sendiri. hahahaha

1 comment:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!