GAMBAR CLOSE UP YUSOF ISKANDAR ANAK HANIS ZALIKHA & HAIRUL AZREEN

7.8.16 Suria Lekatlekit 3 Comments

GAMBAR CLOSE UP YUSOF ISKANDAR ANAK HANIS ZALIKHA & HAIRUL AZREEN. Kat blog aku ni selalu sangat sangkut keywords gambar anak hanis zalikha & hairul azreen ni. Rajin sangat orang dok follow up wajah wajah kesayangan hanis & hairul, Yusof Iskandar. Sekarang dah berusia 2 bulan. Dah habis pantang pun si comel ni. Makin besar semakin menyerlah kecomelan katanya. Almaklum la mak bapak dia pun baka cantik & segak kan.. mana tumpahnya yang cantik2 tu kalau bukan pada anak dia, ye dak.


Di sebabkan orang suka sangat cari gambar si comel Yusof Iskandar ni kat blog aku &  kebetulan kat IG tadi nampak bapak budak ni upload gambar terkini si Yusof yang comel maka dengan murah hati aku share la dengan semua pembaca setia blog lekatlekit. Yang mana rasa nak book buat menantu boleh la berbaik baik dengan mak bapak dia dari sekarang hahahaha

tu dia gambar close up Yusof Iskandar

Comel kan si Yusof ni. Kecik2 lagi dah nampak ensem kalau besar nanti ni tak tau  segak macam mana gamaknya. Alhamdulillah.. Semoga membesar cantik akhlaknya secantik rupa parasnya. Macam tu jugak dengan anak anak kita moga membesar menjadi anak yang soleh & solehah. Jangan pulak kita rasa anak kita tak comel terus rasa down. Semua ciptaan Allah adalah yang tercantik bukan anak retis jer.. ok! Kadang rupa tak cantik pun takpa zaman sekarang ni sebab smartphone sekarang dah di lengkapi dengan fungsi2 camera yang boleh mencantikkan seseorang atau sesuatu tu dalam gambar macam camera ni >> Smartphone yang di lengkapi Dual-Kamera Leica Ini Berjaya  Mengambil gambar sehebat ni <<

Jadi semoga peminat hanis zalikha & Hairul Azreen lepas kempunan nak tengok rupa terkini si Yusof Iskandar ni.

3 comments:

  1. Alhamdulillah semua ciptaan Allah indah belaka..tidak terkecuali salah seorangnya Yusof Iskandar..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!