GIVEAWAY KUTUK MENGUTUK BERSAMA LEKATLEKITDOTCOM

30.9.16 Suria Lekatlekit 32 Comments

GIVEAWAY KUTUK MENGUTUK BERSAMA LEKATLEKITDOTCOM. Aku sebenarnya tak pernah kot buat Giveaway ni. Tetiba rasa teringin nak buat sempena menghargai pembaca2 setia blog lekatlekit.com ni. Yang sentiasa menyokong jatuh bangunnya blogger Suria Lekatlekit. Nak bagi kat semua reader blog memang tak mampu la. Almaklum la tak berapa kaya raya katanya.


Jangan la terkejut Giveaway ni bukan nak ajak korang mengumpat orang lain sekadar ingin membaik pulih diri & blog ni so memerlukan pandangan, teguran & pendapat yang jujur dari semua. Sebab kalau suruh puji confirm la sampai ke langit tujuh korang puji nak menang kan.. Padahal aku tahu aku cuma manusia biasa yang penuh dengan kesilapan yang kadang2 antara sedar & tak sedar terbuat.

Dengan Lafaz bismillahirrahmanirrahim.. dengan ini Saya selaku admin blog ingin melancarkan Giveaway pertama di blog lekatlekit.com. Untuk yang ingin menyertai Giveaway ni cuma perlu buat 1 entri yang bertajuk KUTUK & MENANG HADIAH BERSAMA LEKATLEKIT.COM. ha kau!! terbeliak haters2 lekatlekit baca tajuk entri kau nanti. Kemudian buat je entri pendek, simple & menarik apa yang anda tak suka dengan blog lekatlekit.com ni. Tak kisah nak komen pasal entri korang tak suka ke, paparan di blog ni ke atau tak suka kat admin blog pun boleh. Bagitahu kenapa & mengapa. Pandangan mesti berhemah. Mencarut maki hamun adalah tidak di benarkan. Nak kutuk & kritik biarlah dalam bahasa mendidik bukan mengherdik. Tu dia pesanan penaja. Lepas tu sila bagitau hadiah apa yang anda teringin nak menang untuk Giveaway ni.

Selain kena buat entri kutuk & kritik lekatlekit.com korang jugak kena berlaku adil kepada penaja hadiah.. Iatu anda perlu like atau follow page/blog/instagram di bawah ni.

hadiah Dari Pihak Penganjur di taja oleh lekatlekit.com iatu satu botol Ronasutra Face wash 4 in 1 Untuk Peserta Pilihan Melekit katanya.  Syarat sama ada follow blog lekatlekit.com atau letakkan link blog www.lekatlekit.com pada bloglist memudahkan anda untuk follow up pemenang nanti & sila like page ni 


Hadiah pertama : Tudung Ariani Sila Like Page Penaja disini 


Hadiah Kedua & ketiga : BB Cream Seqybeauty follow blog penaja  http://mrspuex.blogspot.com/ & Follow Instagram @znooraini


hadiah keempat : Nurrasya Organic Body Wash. Sila like page penaja disini >>  


hadiah kelima : Nurrasya Habatus Sauda Hair Treament Sila Follow Penaja facebook disini >> 


Hadiah keenam : Satu Produk buang bulu (honey Wax) sila follow Facebook Penaja di sini 


hadiah ketujuh : Lipbalm scrub Sila Follow facebook Penaja disini >>  

hadiah kelapan : Wang Tunai RM20 Sila follow blog www.nurfuzie.com


Hadiah kesembilan : Satu Botol Air. Sila follow Instagram Penaja di sini airikaboutique


Kalau dah like & follow penaja penaja hadiah tersebut tinggalkan link entri anda di bawah kotak komen entri ni. Penyertaan yang tidak memenuhi syarat di kira tidak sah. Ingat jangan menipu nanti tak berkat hadiah yang korang menang. hehehee. Lagipun clik je semua button like & follow dah ada. satu dua je kena bukan tab baru follow blog & instagram tu. Alah.. tak susah kan?

Tarikh tutup penyertaan adalah 17 september 2016.  Memandangkan sepanjang Giveaway ni berlangsung banyak cuti umum maka Giveaway di lanjutkan sehingga 30 September untuk memberi peluang kepada mereka yang ingin join Giveaway ni. 

Harap sudi sudikan war war Giveaway kecil kecilan lekatlekit.com ni. Kalau Penyertaan kurang dari 20 penyertaan automatik Giveaway ni di batalkan. Untuk berlaku adil pada penaja. Hope ada lebih dari 20 peserta la sebab baru cuba2 nak buat Giveaway jadi mohon support dari kawan2 blogger yang lain.

Semoga Allah permudahkan sepanjang Giveaway ini berlangsung.

32 comments:

  1. Waaa...best nih! In Sha Allah nak join later.
    Will be back soon

    ReplyDelete
  2. http://aunidenovella.blogspot.com/2016/08/kutuk-menang-hadiah-bersama.html

    Tumpang join.

    ReplyDelete
  3. Sy join..
    http://www.bajuwarnacoklat.com/2016/09/kutuk-menang-hadiah-bersama.html

    ReplyDelete
  4. Besttt ... Nak join, tapi fb block like saya kot ... Nak like jer jadi error ... Hmmm ... 😒😒😒

    ReplyDelete
  5. Support!tp x join..x cukup syarat hehe

    http://masturanasarudin.blogspot.my/2016/09/kutuk-menang-hadiah-bersama.html

    ReplyDelete
  6. sertai.

    http://min-mi.blogspot.my/2016/09/kutuk-menang-hadiah-bersama.html

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah done dah join ..salam kenal

    http://galeriduniaku.blogspot.my/2016/09/kutuk-menang-hadiah-bersama.html

    ReplyDelete
  8. saya join...

    http://www.mariafirdz.com/2016/09/kutuk-menang-hadiah-bersama.html

    ReplyDelete
  9. Contest ni memang menarik dan unik.. Cuma kena banyak follow.. Ermmmmmmmmmmmm.

    ReplyDelete
    Replies
    1. 4 je kena buka tab & follow yang lain dah di sedikan button clik je memudahkan contestant. Apapaun thanks sudi tinggalkan komen. have a nice weekend

      Delete
  10. Assalamualaikum , Sya join :)

    http://stnrsyfh.blogspot.my/2016/09/kutuk-menang-hadiah-bersama.html

    ReplyDelete
  11. Wah...suria lekatlekit dah buat giveaway. Banyak juga hadiah untuk para pemenang. Pasti menarik minat pembaca setia blog ini.

    ReplyDelete
  12. Join jugak..heheh..

    http://www.dianarashid.com/2016/09/kutuk-menang-hadiah-bersama.html

    ReplyDelete
  13. ooo ini blog nya lekat lekit.. hehee
    salam singgah :D

    ReplyDelete
  14. ana join
    http://adna2029.blogspot.my/2016/09/giveaway-kutuk-mengutuk-bersama.html

    ReplyDelete
  15. https://belogs.blogspot.my/2016/09/kutuk-menang-hadiah-bersama.html

    ReplyDelete
  16. Join πŸ‘»
    https://mellyacrayola.blogspot.my/2016/09/giveaway-kutuk-mengutuk-bersama.html?m=1

    ReplyDelete
  17. Join...

    http://ciklapunyabelog.blogspot.my/2016/09/kutuk-menang-hadiah-bersama.html

    ReplyDelete
  18. http://theieraziera.blogspot.com/2016/09/giveaway-kutuk-mengutuk-bersama.html

    ReplyDelete
  19. Sya join
    http://littlesnorlax.blogspot.my/2016/09/giveaway-kutuk-mengutuk-bersama.html
    sorry tak de insta

    ReplyDelete
  20. sy join.. kutuk dan menang.. hoope kena baca betul2 yer ada beberapa info yg agak penting mengenai blog lekatlekit ni kena taw..

    http://www.kuihsemperit.my/kutuk-menang-hadiah-bersama-lekatlekit-com/

    ReplyDelete
  21. Saya join.

    http://penselduabee.blogspot.my/2016/09/giveaway-kutuk-mengutuk-bersama.html

    ReplyDelete
  22. salam akak join
    http://www.sheilainspire.com/2016/09/giveaway-kutuk-mengutuk-bersama.html

    ReplyDelete
  23. Saya baru buat blogwalking. Hmmm... sempat lagi nak join contest. In Sya Allah nak join😍

    ReplyDelete
  24. http://izyanyancinnamon.blogspot.com/2016/09/giveaway-kutuk-mengutuk-bersama.html

    Dh ikut semua kecuali ig saya x dk ig..
    FB : SERI MELATI
    Blog yang kena folow blog sis : 1869 dan blog http://mrspuex.blogspot.com 716 :)

    ReplyDelete
  25. nurfuzie mmg dh jadi rakan blogger dh lama:)

    ReplyDelete
  26. Alaaaaaaa... akak baru nak join kononnya nak tunjuk support yang tak berbelah bahagi terhadap admin blog ni walaupun dah lama tak tinggal jejak mengumpat kat sini tau!

    Tapi kepala lutut akak terus gigil ler bila kena like FB ler, instagram ler... Syarat pertama tu dah elok sungguh suruh letak blog ni kat bloglist tau. Senyum sekejap akak tapi tak panjanglah.

    Oleh hal yang tersebut, dengan dukacitanya akak tak dapatlah nak join tapi, good luck pada semua pen-join GA pertama lekatlekit ni. Usaha kena lebih sikitlah kalau nak menang ^_^

    ReplyDelete
  27. https://cikash.blogspot.com/2016/09/giveaway-kutuk-mengutuk-bersama.html

    ReplyDelete
  28. join :)

    http://www.sayidahnapisah.com/2016/09/kutuk-menang-hadiah-bersama.html

    ReplyDelete
  29. hai sy join ye

    http://awansamudera.blogspot.com/2016/09/kutuk-menang-hadiah-bersama.html

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!

Kongsi Kisah Seram Anda Disini

Name

Email *

Message *