TERKINI! FACEBOOK DAH ADA NOTIFICATION BILA RAKAN SEDANG MENAIP KOMEN

23.8.16 Suria Lekatlekit 0 Comments

TERKINI! FACEBOOK DAH ADA NOTIFICATION BILA RAKAN SEDANG MENAIP KOMEN. Tak tau la bila facebook upgrade benda ni tapi aku baru perasan tadi. Tengah syok dok menyembangkan kat komen status kat wall aku terpandang benda ni. Mungkin orang lain dah lama tahu kot.. Cuma aku ni kan Blogger yang busy sikit dengan blog sejak dua menjak ni. Kalau dok merapu kat FB pun jarang nak tengok semua benda tu. Cuma hari ni jer terpandang secara tak sengaja.


Kalau sebelum ni biasanya dalam applikasi berbual macam Whatsapp & apa2 aplikasi yang berunsur chat je kita nampak benda ni. Tak sangka pulak Facebook pun tak nak kalah katanya. Dia nak jugak kita tahu samada status kita sedang mendapat respond atau tak katanya. Mungkin sebab dia nak kita tunggu kat status tu kot untuk tidak terlepas pandang komen2 orang lain.

Nak tahu benda apa yang baru kat Facebook.. meh la tengok kat bawah ni

Kita dah boleh tahu samada orang sedang taip komen kat status kita atau tak hehehe

Wah.. Boleh tahu tu ada orang sedang menaip komen kat status kita. Hebat hebat.. bak kata anak aku shahila. So, bila nampak macam tu boleh la kita tunggu sekejab sampai komen tu di post ye dak. Jarang kot orang nak menaip komen lebih dari 10 minit apatah lagi menaip komen berejam lamanya.

Tapi kalau internet slow memang lambat la nak tunggu kawan kita siap menaip & post kan. Almaklum la internet sekarang masa promosi je kemain dia punya cerita berdesup perginya bila kita langgan alahai.. siput babi pun kadang2 lebih pantas dari kelajuan internet tu. Tapi katanya yang ni laju betul ke tidak tengok sendiri >> Bukti Rakyat Malaysia Suka Menonton Di Smartphone Berbanding Di TV, di sebabkan itu syarikat telekomunikasi ini menawarkan pada anda Access Internet terbaik untuk anda menonton video << Kalau betul laju maka cepat la sikit komen tu di post so tak perlu la kita dok melukut tengok notification A friend is typing a comment tu lama2 ye dak. hehehe

0 Komen Melekat:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT.
Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda. Admin blog tidak bertanggungjawab atas setiap komen yang anda tuliskan di sini

BERMINAT UNTUK KOLABRASI DENGAN BLOG LEKATLEKIT

Blog lekatlekit.com menerima sebarang kolabrasi untuk review produk atau servis. Syarat sangat mudah

* Ada bayaran di kenakan. Harga masih boleh di runding
* Sekiranya produk kosmetik/supplement/ubat pastikan berdaftar dengan KKM & tidak boleh overclaim
* Kalau produk makanan/minuman tidak boleh overclaim
* Andaikata produk/servis di masa akan datang mempunyai kes seperti di kesan mengandungi bahan terlarang atau servis anda mempunyai unsur penipuan, admin berhak memadam serta merta artikel review di blog
* Kalau produk atau servis anda bersih dari sebarang masalah, Artikel kekal selagi blog wujud.

Syarat ini Berkuatkuasa serta merta dari tarikh 21 Oct 2017

Sekiranya berminat berkolabrasi dengan blog lekatlekit.com email ke lekatlekitgurl@yahoo.com