FENOMENA PANCUTAN 'LOVE' DI FACEBOOK HANGAT DI PERKATAKAN

21.9.16 Suria Lekatlekit 1 Comments

FENOMENA PANCUTAN 'LOVE' DI FACEBOOK HANGAT DI PERKATAKAN. Tu dia Pancutan katanya. Tajuk entri mesti hot, spicy & kontroversi katanya. Hari ni meriah pulak kat news feed Facebook aku dengan rakyat jelatanya yang sibuk memperkatakan sesuatu yang baru di facebook. Biasa la benda baru mesti semua excited nak cuba. Termasuk la aku.. Excited sangat tu tak la cuma nak tahu jer macam mana la icon love tu memancut mancut.


Maka aku pun clik kat kat beberapa status rakan kat FB... Tu dia terpancut keluar hati hati merah jambu seolah2 mengambarkan betapa bahagianya mereka dengan perkara tu. Hati pun berbunga bunga melihat fenomena baru yang berlaku di facebook hari ni

Antara yang dapat aku screenshoot kat news feed aku. Nasib la sapa yang terkena hehehe

Masing2 up status minta clik icon love supaya orang yang clik dapat melihat pancutan penuh keghairahan.. ops kebahagiaan tu. hehehe... Macam macam la hang ni Mark Zuckerberg Ooi! Ada je benda baru hang nak buat. Masalahnya Mark tu nampak ke warna merah jambu tu sebab dia buta warna. Dia hanya boleh nampak warna putih & biru je macam warna theme Facebook.  Takpa asal pengguna Facebook rasa bahagia sudah katanya. hehehe

Kalau yang tak tau macam mana nak menyaksikan pancutan love tu keluar meh nak tunjuk tutorial sikit..

Mula2 pergi ke bawah status.. kemudian letak cursor kat button like akan keluar paparan macam dalam gambar. Clik kat Icon Love (Heart) warna merah putih tu dia akan keluar seperti gambar di bawah
Maka terpancut la bentuk2 hati macam ni. hehehehe

Lepas ni dia nak buat apa pulak terpancut kat facebook tu tak tau la. Yang pasti benda tu memeriahkan lagi dunia maya.Letak yang cantik cantik & baik baik.. Maka pengguna pun dapat aura yang baik & positif katanya. tapi ada orang kata perempuan2 yang suka pink, love love macam ni memang hati tisu, asyik nak di manja & di beri perhatian.. Tak reti berdikari apatah lagi layak bergelar wanita besi.. betul ke? Nak tau betul ke tidak perempuan2 yang macam ni bukan kategori wanita besi atau spekulasi tu salah hangpa tengok sendiri kat sini samada anda tergolongan dalam golongan yang bergelar wanita besi atau tak >> 7 Soalan Ini Akan Membongkar Samada Anda Kategori Wanita Besi atau Wanita Tisu<<

Apa apa je la Mark Zuckerberg Ooi.. Setakat love tu terpancut & terpancul kat facebook ok lagi yang benda2 lain yang tak senonoh sudah muncul. Mana tau tetiba Mark Zuckerberg terlebih romantik dia buat icon sperma terpancut pulak ke kan.. Manalah tau mat saleh ni depa memang terlebih open. Benda yang kita rasa privacy bagi depa tidak.hehehe

1 comment:

  1. dah banyak yang baru kat fb sekarang ni....

    psssttt.. jemput join giveaway mia... http://www.mialiana.com/2016/09/giveaway-3d-gold-stemcell-serum-my.html

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!