HEADER BLOG NI SANGAT MENYERAMKAN PENGUNJUNG BLOG

4.9.16 Suria Lekatlekit 2 Comments

HEADER BLOG NI SANGAT MENYERAMKAN PENGUNJUNG BLOG. Kalau dah header blog menakutkan sangat sampai orang tengok pun rasa seram boleh mengundang mimpi ngeri gamaknya ada tak orang nak clik blog tu kalau dah tau penangan header dia yang mengerikan tu. Confirm la tidak kan... Kecuali la ter clik tanpa sengaja atau orang yang betul2 berani jer. Setakat ni aku tak jumpa lagi la blog yang header dia sampai boleh buat aku rasa seram sejuk & terkejut bila terclik blog dia. hehehee

Header pernah di gunakan di blog lekatlekit.com dulu

Tapi bila aku anjurkan Giveaway kat Blog lekatlekit.com ni & minta peserta mengutuk atau lebih berhemah mengkritik apa2 saja yang mereka rasa tak suka dengan blog lekatlekit.com atau dengan admin blog. Setakat ni yang komplen pasal header yang menyeramkan tu lebih ramai dari yang kritik pasal benda lain kat blog ni. Amboi effect sungguh header tu kepada pembaca blog lekatlekit.com yer.. Ada yang kata kadang2 bila clik blog aku malam2 terkejut di buatnya bila muncul header tu.. hehehehe.. maafkan kami penunggu gua!

Blog ni walau niche dia sangat la rojak.. Tapi memang di kenali dengan blog kisah seram sebab banyak aku share entri2 cerita seram atau review filem seram yang aku tengok. Tapi bukan la hari2 ada entri kisah seram ni. Ikut mood aku la nak tulis. Kalau tetiba mood macam hantu maka aku menghantui la orang lain dengan entri kisah seram. Sebab tu header tu macam menyeramkan sikit walhal guna model paling comel dalam hati aku tu.. Iatu anak aku sendiri. hehehehe

Header yang sedang di gunakan sekarang

Apapun aku sangat hargai komen & kritikan semua.. Kalau ramai yang rasa header tu perlu di tukar Insya Allah aku akan tukar demi kesejahteraan pembaca blog lekatlekit.com. Korang kalau rasa ada tak puas hati & meluat sangat dengan blog lekatlekit.com ni meh la join Giveaway ni.. Dari dok mengata belakang je hapa pun tak dapat selain dosa mengumpat aku.. Ada lebih bagus join Giveaway ni. Untung2 dapat hadiah. Baik tak aku. Orang mengutuk aku pun aku nak bagi hadiah. Kenapa tak suruh orang puji? Pujian kebanyakkan palsu tu malas nak suruh orang puji. hahahhaa. Nak join  clik je banner kat bawah ni..

 Giveaway Mengutuk Blog Lekatlekit.com

Apapun den menanti penuh debaran lebih banyak kutukan yang berapi dari semua peserta di Giveaway ni. Tak payah risau den kecik hati ke hapa.. Kutuk je ikut sedap rasa tapi kutukkan tak boleh berunsur mengherdik tapi kena berunsur mendidik. Jangan tetiba kutuk muka den macam kawah bulan.. apa kena mengena ye dak. hahahaha

Moral of the story.. header blog den ni bagi pandangan mata den tak ada lah menakutkan sangat berbanding benda ni.. Rasanya ramai yang mula takut dengan kehadiran dia di Malaysia sekarang >> 9 Things You Can Do To Keep Yourself Safe From The Deadly Zika Virus << Kan? Seriau beb kalau terkena.

2 comments:

  1. hehe.. seram jgk. tp busyra suka sbb dia nmpak unik. lain dri header blog lain

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!