TERBONGKAR SIAPA MISTER POTATO YANG SEBENAR

27.9.16 Suria Lekatlekit 3 Comments

TERBONGKAR SIAPA MISTER POTATO YANG SEBENAR. Mister Potato.. Rasanya sejak kecik aku kenal dia melalui iklan untuk makanan ringan potato chips. Almaklum la.. junk food yang memang di gemari ramai terutama kanak kanak sampai sekarang even anak aku pun suka juga potato chips ni. Cuma aku tak bagi la selalu.. Sekali sekala jer tapi anak aku jenis makan apapun tak banyak. So, tak risau sangat kalau dia setakat rasa rasa je junk food tu.


Misteri Potato ni sebagai pengenalan adalah salah satu jenama tempatan untuk produk cip kentang (potato chips). Terkenal dengan watak seorang lelaki yang bermisai lentik & berpenampilan macam orang mexico. Memang popular jugak iklan dia di kaca TV satu ketika dulu.. erkk.. rasa sampai sekarang masih ada lagi kan cuma jarang nampak sangat la berbanding dulu.


Sekarang katanya dia dah tampil dengan penampilan & wajah baru. Wow!! gamaknya macam mana kemunculan terbaru Mister potato ni kan? Tapi walau kita kenal watak mister potato yang bermisai lentik tu sebenarnya banyak perkara yang kita masih tak tahu. tapi sekarang dah terbongkar dalam artikel ni >> Terbongkar Siapa Mister Poato yang sebenar <<


Begitu rupa kisahnya Di sebalik Mister Potato ni.. So pada penggemar Misteri Potato mesti excited kan bila tahu pasal Mister Potato ni. Apapun tak salah nak bersantai santai sambil makan cip kentang ni cuma kita sedia maklum ia adalah makanan yang tidak sihat jadi jangan makan melampau lampau pulak yer walaupun Mister Potato dah keluarkan macam macam perasa baru.

3 comments:

  1. akk suka perisa bawang putih..tp jarng giler makan..sbb takmo ajar anak2 makan benda camnikan..xelok

    ReplyDelete
  2. Ibu sesekali teringin jgk..
    Tp x leh mkn kerap sbb nanti si Aqil pn sibuk nak..
    Yelah mak buat anak mst ikut..
    Mak mkn anak pn kompem nak jgk..
    Hihihi
    Tp kekadang emaknya ni mkn curi2 x nak Aqil mkn sama..
    Dia x leh mkn benda gini mudah batuk pehtu dah semput.. ;(

    ReplyDelete
  3. Akak dulu dah kenyang diberi makan Mister Potato ni jadinya sekarang ni akak tak berapa hairan sangat bila tengok Mister Potato ni. Anak-anak pun dah tak heran juga sebab Mommy mereka jaranglah beli Mister Potato nih ^_^

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!