2 PASANGAN RETIS NI MASING2 TAKNAK KALAH NAK TUNJUK GAMBAR CIUM MULUT

4.10.16 Suria Lekatlekit 3 Comments

2 PASANGAN RETIS NI MASING2 TAKNAK KALAH NAK TUNJUK GAMBAR CIUM MULUT. Aku perasan dua pasangan retis ni depa macam bersaing sesama sendiri jer. Sebelum ni masing2 nak expose anak kat media sosial.. Kalau si nun tayang anak pakai cenggini.. Yang si nin pun tak nak kalah. Sorang anak dah menang anugerah.. sorang lagi belum. Sebelum ni ada kontroversi peminat dok compare anak sapa lagi comel.. Pun tacing si nun.. sebab anak si nin tu lagi comel.


Ni tengah dok hot & spicy pasal gambar romantik dua pasangan ni share gambar bercium mulut. Mula2 si nun buat.. lepas tu si nin pun nampaknya tak nak kalah. Maka2 dua2 jadi kontroversi maha hebat tapi yang dok bertekak peminat depa la. Macam biasa la kalau isu2 macam ni timbul.. confirm la ada komen backing kononnya.. Depa dah jadi laki bini. Tak salah nak comolot pun.. comolot (cium mulut) tu memang la tak salah kalau benda tu di buat kat tempat yang privacy & benda tu tak di share untuk tontonan umum. tak jadi halal semua perkara dengan hanya sah sebagai suami isteri. perkara2 macam tu memang tak boleh di buat atau menjadi tontonan umum walaupun dah jadi laki bini.

Nak komen lebih lebih pun diri tak sebaik mana.. Tapi apa yang salah tu tetap la salah takkan jadi betul walau apa alasan sekalipun. Yang betul tetap betul walau kau tak nak terima kenyataan sekalipun. Pada dua pasangan retis paling romantik dalam Malaysia ni... Sudah sudah la create kontroversi. Dah cukup popular kot hangpa. Dah cukup masyuk kot.. Tak campur lagi job2 anak hangpa dapat. tak cukup lagi ke sampai perlu nak mencetuskan kontroversi macam tu. Tak payah cakap la hangpa tak tau gambar macam tu boleh cetuskan kontroversi. Hangpa bukan retis malaysia pertama buat.. Takkan tak boleh ambil pengajaran dari retis2 yang pernah jadi kontroversi gambar cium mulut sebelum ni atau sememangnya hangpa nak benda tu jadi kontroversi tak tau la. Ni Malaysia kot majoriti penduduk dari kalangan orang melayu beragama Islam. tak payah cakap pasal agama dulu.. Dalam budaya & adat melayu pun perkara perkara macam tu memang bertentangan dengan amalan hidup orang melayu. Tak tau la kot2 depa lupa yang depa masih di tonton oleh orang melayu Islam di Malaysia. Yelah.. kot2 dok feeling peminat depa semua orang ostolia, merika, bagai tak tau la kan. hehehehe.

Moral of the story.. Orang yang suka create kontroversi & mengelabah macam 2 pasangan retis ni aku rasa boleh jugak guna cara ni untuk buat depa bertenang & boleh berfikir dengan baik sebelum ambil keputusan buat sesuatu >> Ni cara paling Berkesan Nak Buat orang tak tergagap2 bila bercakap. Boleh Jugak di gunakan untuk orang suka mengelabah << Try je la kot2 berkesan untuk 2 pasangan retis tu kan. Usaha tu penting katanya hahahaha.

3 comments:

  1. Mcm tau je retis nun dan nin tuh..tett

    ReplyDelete
  2. Hahhaaaa... itulah Mrs. A pun macam dah boleh agak.
    Anak sorang tu dah ada rancangan sendiri.
    Betul tak puan Suria lekat-lekit huhuuuu ?!

    ReplyDelete
  3. barula AMAREKA..hahahaha.. diorang dh jadi melayu barat bukan lagi melayu islam.. bila dah tak tau malu, buatlah sesuka hati kamu..

    ReplyDelete

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!