INI CARA NAK JADIKAN MYKAD ANDA SEBAGAI KAD DISKAUN MEMBELI BELAH

21.10.16 Suria Lekatlekit 0 Comments

INI CARA NAK JADIKAN MYKAD ANDA SEBAGAI KAD DISKAUN MEMBELI BELAH. Perempuan ni kalau cakap bab bershopping bukan je bersinar biji mata macam kartun anime malah boleh bergetar tulang rusuk. Almaklum la yang tu je terapi paling mujarab bagi perempuan menghilangkan stress.. Nak2 lagi perempuan macam aku ni kan. Dah la 6 hari seminggu bertapa dalam rumah.. Seminggu sekali nak jugak keluar cuci mata & cuci wallet. Tak kisah la dapat eyeliner sebatang pun jadi la katanya. hehehehe


Sebagai rakyat Malaysia kita perlu ada mykad.. Takde mykad memang susah sebab banyak urusan kita memerlukan mykad bukan sekadar untuk membuktikan kita rakyat malaysia. Kalau setakat tu je fungsi mykad pun tak best. Tapi kalau mykad boleh di jadikan kad diskaun.. Korang nak tak? Gila tak nak.. Diskaun la perkataan paling berpuaka pada kaki shopping ok! Bayangkan mykad anda boleh di jadikan satu kad yang mampu memberi potongan harga pada setiap pembelian anda.. Double tripple bahagia, ok!


Macam mana nak jadikan mykad sebagai kad diskaun. Kat sini Rakyat Malaysia di jemput untuk menyertai keahlian Mykad SmartShopper Program di mana mykad anda di jadikan sebagai kad diskaun. Tak perlu risau penyertaan adalah percuma untuk pelbagai diskaun,hadiah & mata ganjaran.

Kelebihan Mykad SmartShopper Program (MSSP) ni adalah..

1. Menjimatkan
2. Startegi penyimpanan bagi mereka yang tak pandai menyimpan
3. Tiada yuran keahlian
4. Tiada tarikh luput
5. Boleh kumpul rebet tunai & mata ganjaran


Cara mudah & Pantas anda ingin menyertai.. adalah

1. Sila klik borang online di member Registration Foam
2. Isi maklumat diri di bahagian nama, nombor ic, alamat emel, no.tel dan negeri.
3. Tandakan setuju di I have read the Privacy Policy and agree to abide all terms and conditions.
4. Klik Next dan Submit »»» HQ I Synergy Universal Sdn Bhd akan terima dan proses dengan kadar segera.
5. Semak emel anda untuk pengesahan dan maklumat lanjut.

Dan anda sudah menyertai Mykad SmartShopper Program.

Selepas mendafatar anda boleh la bertukar shopping online di mykadshopper.com atau www.smartsaver.my. Cadangan terbuka untuk pemegang Mykad sahaja. Sebelum itu, boleh buat pengaktifan Mykad sebagai Kad Diskaun sekarang di:-Mykad

Dengan langkah mudah dengan mengaktifkan Mycard anda untuk di jadikan kad diskaun anda dapat jimat secara tak langsung. Menarik kan? Untuk keterangan lanjut kalau ada apa2 kemusykilan atau pertanyaan anda boleh hubungi :

Contact Number : 012-7471191
Facebook : Muhammad Al-Imran

Jadi tak perlu fikir lagi untuk mendaftar mykad anda sebagai kad diskaun sebab ia tidak di kenakan yuran atau bayaran.

0 Komen Melekat:

KOMEN BAIK2.JANGAN MENCARUT NANTI KENA CUBIT. Anda bertanggungjawab pada setiap komen anda, tuan empunya blog tak campur ok!